2777
2789

من چند وقت پیش یه چک دادم داداشم ثبت کرد نوشته در انتظار تایید گیرنده برای کشیدن چک 

یعنی تایید شده؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

کلا چک صیادی 3تا مرحله داره 

ثبت چک :چکو بنام کسی که میخای ثبت میکنی

تایید چک:گیرنده چک باید قبل برداشت چک اونو تایید کنه تا بتونه برداره 

انتقال چک:یه چک داری و نمیخوای وصول کنی میخای به کس دیگه بدی 

الان چکو شما ثبت کردین اما گیرنده چک تایید نکرده باید تایید کنه

کلا چک صیادی 3تا مرحله داره  ثبت چک :چکو بنام کسی که میخای ثبت میکنی تایید چک:گیرنده چک باید ...

اهان من برای وام گرفتن به بانک دادم یعنی الان از طرف دیگه مشکلی نیست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان من برای وام گرفتن به بانک دادم یعنی الان از طرف دیگه مشکلی نیست

نه مشکلی نیس اوکی همینکه شما ثبت کرده باشین کفایت میکنه.

در ضمن اگر ایراد داشته باشه بانک خودش خبر میده برای من ضامنم ثبت نکرده بود خودشون تماس گرفتن

نه مشکلی نیس اوکی همینکه شما ثبت کرده باشین کفایت میکنه. در ضمن اگر ایراد داشته باشه بانک خودش خبر ...

آهان ممنونم گلم 

کلا چک صیادی 3تا مرحله داره  ثبت چک :چکو بنام کسی که میخای ثبت میکنی تایید چک:گیرنده چک باید ...

سلام عزیزم،  منم یه چک صیادی دارم به نام من ثبت شده و تاییدشم زدم،  ولی خب موعد چک مال یک ماهه دیگست،  میخام بدمش به یکی یکم از پول کم کنه و بقیشو نقد بهم بده،  باید چیکارکنم؟ چجوری انتقالش بدم؟ 

❤️‍🩹