2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 35 پست
چیه بابا اقتصاد!!! فوقش بره تو یه شرکتی کارای مالیشو انجام بده اصلا تضمین شغل نداره معلمی از همون ...

اادبیات شما چ رشته ای؟میگه جو دانشگاهش بده تازه ما پول مهاجرت هم نداریم

سلام 
چیه بابا اقتصاد!!! فوقش بره تو یه شرکتی کارای مالیشو انجام بده اصلا تضمین شغل نداره معلمی از همون ...

عزیزم... بیا تاپیک آخرم

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبیری ادبیات که خیلیییی عالیه آرزو خیلیاس

حدس می‌زنم با این وجود دخترتون رتبه دو رقمی یا سه رقمی آورده 

به نظرم اگه انصراف بده ضرر میکنه 

عزیزم خواهرم امسال فارغ از تحصیل شد از دانشگاه فرهنگیان چند روز پیش خودش و همکلاسی هاش را خواسته بودن و دونه به دونه احضارشون کرده بودن تو اتاق و تمام مسایلی که تو این مدت تو خوابگاه و دانشگاه ازشون دیده بودن را گفته بودن مثلا دوبار حجاب نداشتی چادر برداشتی و ... مواظب باش جاسوس می‌زارن گزارش عملکرد اخلاقی و ..‌‌را بهشون بده جلوی هر کسی حرف سیاسی یا .. نکنید بعدا تعهد ازتون میگیرن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

البته بازم اگه علاقه ای نداره بزارین همین الان یه کاریش بکنه 

چون اگه دوس نداشته باشه و بخونه اذیت میشه و از کارش لذت نمی‌بره 

ما خودمون معلمایی داشتیم علاقه نداشتن بعد دانش آموزا رو اذیت میکردن فقط به خاطر اینکه خودشون شغل شونو دوس نداشتن 🥲

وای چقد خوب، امسال دبیر خیلی کم میگرفتن، حتما رتبه دخترتون خیلی خوب بوده

من رشتم آموزش ابتداییه

چیه مگه جو دانشگاش،تصورش چیه؟ خیلیم خوبه

والا اینقد میگفتن دانشگاه فرهنگیان سخت گیره ما میگفتیم دیگه نمیتونیم تکون بخوریم، ولی نه واقعا اینجوری نیس

خب وقتی توان مالیشو ندارین دقیقا دخترتون با کدوم منطق میخواد انصراف بده مهاجرت کنه!!!😐

اره ۶۰۰ نمیدونم ب نظر شما چیکارکنه؟

ماشالله 

تبریک میگم بابت رتبش ایشالا موفقیت های بهتر و بیشتر 

خدا کنه منم بتونم اینجور رتبه بیارم حیلی دارم میخونم 

به نظرم که بهترین رشته رو قبول شده خیلی سطح اجتماعی بالایی داره دبیری ادبیات و خیلی هم رشته شیرینیه 

و از طرفی هم شغل بی دردسر و درآمدشم که خوبه همزمان با دانشجویی هم که حقوق و کلی مزایا 

از طرفی هم برا ارشد میتونه بره رشته ی دیگه ای بخونه و ادامه تحصیل تو دانشگاه دیگه بده و میتونه از زندگیش لذت ببره جوون میمونه واسه خودش به نظرم اشتباهه اگه انصراف بده 

ولی خب علاقه هم خیلی مهمه 🥲🥲 ولی بهش بگین احساسی تصمیم نگیره منطقی فکر کنه 

شغل رو دوست داره ولی مهاجرت هم دوست دازه

مهاجرت شرایط سختی داره حتی تو رشته های دیگه 

ما خودمون آشنا داشتیم روانشناسی بهترین دانشگاه رو میخوند نتونست مهاجرت کنه مهاجرت سخته پول هم میخواد واقعا 

اگه دوست داشتین آیدی تلگرام دخترتون بدین من باهاش صحبت کنم البته اگه دوست داشت خودش 

دخترتون دقیقا مثل من فکر میکنه😁 من خودمم با اینکه میدونم فرهنگیان آینده داره ولی به خاطر این فشار الکی روی حجاب و تفکیک جنسیتی و حالا سطح رقابت و علمی پایینی که بعضی پردیس ها دارن خوشم نمیاد برم 

ولی درمورد ایشون که قبول شدن حیفه دیگه 😅