2777
2789
عنوان

فرهنگیان

714 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها دخترم تربیت معلم قبول شده ولی رتبش خیلی خوب شده بود میتونست اقتصاد و اینا بره الان پشیمونه میگه مهاجرت اصلا نمیشه با معلمی کرد اقتصاد شرایط مهاجرت داره میگه انصراف بدم برم اقتصاد چیکار کنه ؟

سلام 

مهاجرت کنه آینده شغلی تامین نیستش

همین فرهنگیان و بره که دانشجوش پول پارو میکنه... خارج بره چی کار؟🥲 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهاجرت خیلی بدبختی داره خیلیا از لحاظ روحی داغون شدن، بگو قدر بدونه خیلیا آرزوی یه شغل ثابت و بی دغد ...

آره دقیقا... منم اول میخواستم برای رفتن به آلمان اقدام کنم وقتی دانشگاه قبول شدم

بعد تصمیم گرفتم برای فرهنگیان بخونم که حد اقل شغل ثابت داشته باشم

کنکورم ۱۴۰۲ عه البته ولی خب الان دارم برا فرهنگیان میخونم

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
مهاجرت کنه آینده شغلی تامین نیستش همین فرهنگیان و بره که دانشجوش پول پارو میکنه... خارج بره چی کار؟ ...

نمیدونم یعنی خارج نره آخه وضعیت مالی ما هم خوب نیست پول خارج بدیم موندم همش گریه میکنه 

سلام 
نمیدونم یعنی خارج نره آخه وضعیت مالی ما هم خوب نیست پول خارج بدیم موندم همش گریه میکنه 

وااا خب از کجا دربیارین پول خارج بدینش؟؟ چه بی درک😒 

نه بابا حقوقش خ کم

از امسال قراره حقوق افزایش پیدا کنه

چیه بابا اقتصاد!!! فوقش بره تو یه شرکتی کارای مالیشو انجام بده

اصلا تضمین شغل نداره

معلمی از همون اولش استخدامیو حقوق میگیری، دیگه دغدغه ی اینو نداری که بعد از چند سال درس خوندن کجا باید کار پیدا کنی

بگو برو خدا رو شکر کن،بهترین چیز قبول شدی

من خودمم امسال فرهنگیان قبول شدم، وقتی فک میکنم چقد تعطیلی داره کلی ذوق میکنم😁

حالا چه رشته ای قبول شده؟؟

اقتصاد بازار کارش خوب نیس 

حداقل حسابداری یا حقوق بره بهتره 

حسابداری کار هس براش اگه دانشگاه دولتی بخونه

هرچند به نظرم شغل بی دردسر همون معلمیه 

من کنکوری سال آیندم شخصیتم جوریه که انگار برا معلمی درست شدم😂 ولی چون یه سری محدودیت هایی که دانشگاش داره که یه جوری به شعور دانشجو توهین میشه من واسه اون نمیخونم بیشتر حسابداری و حقوق یه دانشگاه تاپ دوس دارم قبول شم