2777
2789
عنوان

درددل

132 بازدید | 8 پست

بچه ها من خیانت بدی بم شدتورابطه..وقتی پسره بم زنگ‌زد یه عالمه فحشش دادم وقتی فحشش دادم میگفت اگ برات مهم نیس و وابستم نیستی چرا فحش میدی و برات مهمه...بچه هابنظرتون فحش دادن معناش وابستگیه؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه‌رابطه رو‌تموم شده میدونی به حرفش فکر نکن کلن کات کن و از اون رابطه بیا بیرون مهم اینکه فحشش دادی تخلیه روانی شدی گور باباش چی فکر میکنه ولش کن.البته ببخشید بی ادب شدم😁نسبت به خیانت نمیتوتم مودب باشم😁😁

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

وا خب قبلا ک باهاش بودی دوسش داشتی دیگه تازشم اونی ک توی رابطتتون به قولش عمل نکرده اون بوده ن تو و تو به پاش مونده بودی 

رو دروایسی ک ندارین مونده بودی ینی می‌خواستيش دیگ

بعدشم میتونستی بگی فوش میدم چون عصبانیم از دست خودم  ک چنین آدم نالایق رو در سطح و اندازه خودم دیدم 

حیف انتخابم اشتباه بود 

و بعد قطع میکردی

اگه‌رابطه رو‌تموم شده میدونی به حرفش فکر نکن کلن کات کن و از اون رابطه بیا بیرون مهم اینکه فحشش دادی ...

خب اره کات شدو تموم تو روم گفت اره دوست دخترمه خب بنظرت نباید ۴تا فحشش بدادم

وا خب قبلا ک باهاش بودی دوسش داشتی دیگه تازشم اونی ک توی رابطتتون به قولش عمل نکرده اون بوده ن تو و ...

ببین دختره بم زنگ‌زد گفت فلانیو میشناسی منم گفتم اره و زنگ زدم پسره رو شستم