2777
2789
عنوان

درددل

133 بازدید | 8 پست

بچه ها من خیانت بدی بم شدتورابطه..وقتی پسره بم زنگ‌زد یه عالمه فحشش دادم وقتی فحشش دادم میگفت اگ برات مهم نیس و وابستم نیستی چرا فحش میدی و برات مهمه...بچه هابنظرتون فحش دادن معناش وابستگیه؟! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه‌رابطه رو‌تموم شده میدونی به حرفش فکر نکن کلن کات کن و از اون رابطه بیا بیرون مهم اینکه فحشش دادی تخلیه روانی شدی گور باباش چی فکر میکنه ولش کن.البته ببخشید بی ادب شدم😁نسبت به خیانت نمیتوتم مودب باشم😁😁

بعد از۱۳سال زندگی که با بچه دار نشدن شوهرم ساختم با ندارایی هاش با خانواده بددهن و تهمت زنش ساختم به راحتی منو طلاق دادخدا اما منو فراموش نکرد یه مرد خوب سرراهم قرار داد که میخام باهاش زندگی کردنو تجربه کنم.میخاام مادربشم برام دعا کنید بتونم به راحتی بارداربشم

وا خب قبلا ک باهاش بودی دوسش داشتی دیگه تازشم اونی ک توی رابطتتون به قولش عمل نکرده اون بوده ن تو و تو به پاش مونده بودی 

رو دروایسی ک ندارین مونده بودی ینی می‌خواستيش دیگ

بعدشم میتونستی بگی فوش میدم چون عصبانیم از دست خودم  ک چنین آدم نالایق رو در سطح و اندازه خودم دیدم 

حیف انتخابم اشتباه بود 

و بعد قطع میکردی

اگه‌رابطه رو‌تموم شده میدونی به حرفش فکر نکن کلن کات کن و از اون رابطه بیا بیرون مهم اینکه فحشش دادی ...

خب اره کات شدو تموم تو روم گفت اره دوست دخترمه خب بنظرت نباید ۴تا فحشش بدادم

وا خب قبلا ک باهاش بودی دوسش داشتی دیگه تازشم اونی ک توی رابطتتون به قولش عمل نکرده اون بوده ن تو و ...

ببین دختره بم زنگ‌زد گفت فلانیو میشناسی منم گفتم اره و زنگ زدم پسره رو شستم