2777
2789
عنوان

غربالگری اول چقد درصد خطا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6117 بازدید | 28 پست
😂😂😂 انشاالله ک سالم باشه و ب خواستت برسی عزیزم شیرینی من سالم بودنش باشه جمجش ب پسر میخوره مثه ...

ایشالله عزیزم  ایشالله که اوکی و سالم نگران نباش   من عاشق پسر ام  دوست داشتم دوتا پسر بیارم اخری دختر   نه اینکه دختر دوست نداشته باشم  اما پسر برا شرراتش دوست دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله عزیزم  ایشالله که اوکی و سالم نگران نباش   من عاشق پسر ام  دوست داشتم دوتا پس ...

میدونم چی میگی شوهرم منم عاشق پسره ی برادرش فوت کرد همش دعا میکنه پسر باشه اسم اونو بذاریم

میدونم چی میگی شوهرم منم عاشق پسره ی برادرش فوت کرد همش دعا میکنه پسر باشه اسم اونو بذاریم

ایشالله  عزیزم  ایشالله قسمتتون میشه توام برا من دعا کن حالا من شوهرم میگه فرقی نداره 

ایشالله  عزیزم  ایشالله قسمتتون میشه توام برا من دعا کن حالا من شوهرم میگه فرقی نداره  ...

سلام عزیزم

شنبه رفتم انومالی بچم پسره گفتم خبر بدم بهتون

بچه شمام صددرصد پسره جمجمش شبیه جمجمه پسرمنه