2777
2789
عنوان

غربالگری اول چقد درصد خطا داره

6110 بازدید | 28 پست

من  حس میکنم اشتباه گفت  اخه بچه ام خیلی تکون میخورد  بنظرتون گفت از رو لگن دختره  ولی  ۶۰ درصد  گفت قابل تشخیص نیست خیلی تکون میخوره کسی بوده اشتباه شده باشه 

برای من رو همون 40 درصد درست گفت... برای منم زیاد تکون می‌خورد... از رو crl ببین چنده کمتر 60 معمولا دختره

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من رو همون 40 درصد درست گفت... برای منم زیاد تکون می‌خورد... از رو crl ببین چنده کمتر 60 معمولا ...

کمتر باشه  برم از تو کیف ام بردارم ببینم  خدا کنه بیشتر باشه 😁😁

کمتر باشه  برم از تو کیف ام بردارم ببینم  خدا کنه بیشتر باشه 😁😁

بدو نگاه کن بمنم بگو... 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
۱۲ هفته ام من نفهمیدم تو سونو خیلی تکون میخورد یجا نموند 

من همون روز بعد 5 بار سونو بالاخره آروم گرفت تا سونو کرد 🤭🤭🤭

از کجا گفتی اگه درست بگی بقران قسم یه شیرینی توپ پیشم داری  

😂😂😂

انشاالله ک سالم باشه و ب خواستت برسی عزیزم شیرینی من سالم بودنش باشه

جمجش ب پسر میخوره مثه بچه منه من شنبه انومالی دارم برم ببینم جنسیتش چیه ک بیام بگم بهت اگ گف پسره مال توام پسره