2777
2789
عنوان

بارداری

259 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من چهار روز مونده به موعد پریودیم این ماه قرص لتروزول وامپول hcj زدم الان بی بی چک زدم مثبت بود.اعتماد کنم بهش یا بخاطر داروهاست؟

در همه حال شکر خدا

انشالله بارداری

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه چهارده روز بعد از آمپول اچ سی جی هست که مثبته، اما چون میگی چهار روز مونده به موعد ، پس ممکنه تاثیر آمپول باشه ، و مثبت کاذب باشه ، 

انشالله بارداری ، روز موعدت بزن دوباره اگه مثبت بود یعنی بارداری 😍😍😍 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
انشاالله عزیزم میشه عکس بی بی چک رو ببینی لطفا

دیدم گلم 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه ها منم امروز باید امپول بزنم

دو تا فولیکول ۲۰ میلیمتری دارم

موعدم ۱۴ آبان ه ولی خب کتر از ۱۴ روز از تزریق میگذره

بنظرتون اگر روز موعدم بی بی بزنم،جوالش کاذبه؟

عزیزم بارداری انشالله برای منم  دعا کنید iui انجام دادم سه روز پیش دعا کنید مثبت بشه

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 
اگه چهارده روز بعد از آمپول اچ سی جی هست که مثبته، اما چون میگی چهار روز مونده به موعد ، پس ممکنه تا ...

از آمپول بیست و دو روز گذشته 

میشه برام دعا کنی مثبت باشه دو تا بارداری پوچ داشتم واقعا نیاز دارم که این ماه باردار باشم خسته شدم از چشم انتظاری 😘

در همه حال شکر خدا
از آمپول بیست و دو روز گذشته  میشه برام دعا کنی مثبت باشه دو تا بارداری پوچ داشتم واقعا نیاز د ...

خب اگه بیست و دو روز گذشته که صد در صد بارداری😍😍😍😍😍 انشالله به لطف خدا بارداری سالم و راحتی داشته باشی و با لب خندون بغلش بگیری 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بچه ها منم امروز باید امپول بزنم دو تا فولیکول ۲۰ میلیمتری دارم موعدم ۱۴ آبان ه ولی خب کتر از ۱۴ ر ...

انشاالله که شما هم بسلامتی باردار شی عزیزم😘

در همه حال شکر خدا