بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشاالله مثبت میشی عزیزم اینجا بهم خبرشو بده دکتر به من دو ماه فرصت داد برا بارداری بعدشگفت باید iui ...
ممنون انشالله.
بسلامتی تووهم جواب بگیری
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
قسمت همه کسایی که آرزو دارن بشه اینقدر تو نی نی سایت تاپیک انرژی منفی میبینیم وقتی یه یکی یه خبر خوب میده ذوق میکنم بارداری خوبی داشته باشی خیلی خوشحالم برات
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
انشاالله مثبت میشی عزیزم اینجا بهم خبرشو بده دکتر به من دو ماه فرصت داد برا بارداری بعدشگفت باید iui ...
سلام گلم متاسفانه پریود شدم با اینکه دوتا بی بی چکم هاله انداخت ولی اول لکه بی نینی داشتم الانم پریود شدم البته دیشب ازمایش خونم دادم هنوز جوابشو نیوردم ولی بازم امید به خدا دارم .خدابزرگه
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
انشالله عزیزم ممنون.انشالله خدا دامن تو رو هم سبز کنه🌹
من هفت هفته باردارم عزیزم دعا کن قلبش تشکیل شده باشه 🤕
انشالله که تشکیل بشه عزیزم استرس نداشته باش