2777
2789
عنوان

دلم برای قبلا،زمان عقد تنگ شده

248 بازدید | 9 پست

شوهرم فرشته بود

الان ۵سال میگذره که عروسی کردیم

دستی دستی،بارفتارای اشتباه خودم،از خودم دورش کردم.باعث شدم اونم رفتارش بد بشه.

حس میکنم همه چیزو خراب کردم.

الان که بحث میکنیم،اونم مقصره ها،رفتاراش اشتباهه.ولی خب اون خیلی مهربون بود،من باعث شدم رفتارش عوض بشه.

چجوری درست کنم؟چجوری همسرمو بکنم همونی که زمان عقد بود؟  البته احساس میکنم دیگه نمیشه،چون وقتی قبح یه رفتار اشتباه بریزه،ریخته دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرمت وقتی ازبین بره دیگه برنمیگرده

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
دعوا میکنید سکوت کن مردها بدشون میاد حاضرجوابی بکنی بعدا در آرامش حرفاتو بگو 

دعوا که هیچی

الکی الکی بحث کوچیکم که کنیم،قهر میکنه میره تو خودش.

اصلااا اینجری نبود،از خودم یاد گرفت

نگو😭😭😭😭

عزیزم😔😔

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه