2777
2789
عنوان

بالا اوردن شیر خشک اپتامیل

2680 بازدید | 20 پست

سلام خانما من واسه دخترم شیر خشک اپتامیل گرفتم ۱۵ روزشه به عنوان کمکی دوبار دادم اما سر ۵ دقیقه با فشار بالا میاره چی بدم بجاش پس چرا میگن اپتامیل خوبه

👑👑👑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دختر منم نمیساخت،داروخونه گفت سنگینه...

بجاش نان گفت بده

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
اون بهتره یعنی نان چطوره؟

دقیقا عین شیر مادره و ضد الرژیه یکم سخت پیدا میشه اما عالیه 

دکتر‌برا ما اینو پیشنهاد داد واقعانم نتیجه داد

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
احتمالن نمیدونم چی جایگزین کنم براش

ببرش دکتر عزیزم اگه آلرژی داره پرهیز غذایی و اینا داره،دارو داره.فقط که مشکل شیر خشکش نیست.

من دخترم آلرژی و رفلاکس داره به تجویز دکتر آپتامیل پپتی جونیور میدم

ببلاک بده بهش سبک هست اگه بازم بالا آورد ببرش دکتر شاید آلرژی داره

اخه با شیر خودم مشکلی نداره اونو فقط روزی یبار میدم وقتایی که شیرم کمه اونم که بالا میاره

👑👑👑
ببرش دکتر عزیزم اگه آلرژی داره پرهیز غذایی و اینا داره،دارو داره.فقط که مشکل شیر خشکش نیست. من دختر ...

وقتایی که شیر خودمو میدم ارومو ساکته فقط وقتی اونو میخوره اینجور میشه

👑👑👑