2777
2789
عنوان

اوایل بارداری و بی حوصلگی

947 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها این اولین باره که تایپک میذارم ولی همیشه تایپکای بقیه را میخونم من تو ماه دومه بارداریمم ولی تازه دو هفتس فهمیدم باردارم هنوزم سونوگرافی نرفتم هفته بعد باید برم سونو، ولی الان مشکلم اینه خیلی تنبلی میکنم از صبح که پا میشم نه حوصله دارم خونه تمیز کنم نه حوصله دارم ظرف بشورم حتی به زور غذا میارم برای خودم همشم دور و ورمو نگاه میکنم ناراحت میشم که چرا انقد بی حوصله و تنبلم حتی از فیلم دیدنم خسته شدم چیکار کنم بنظرتون؟احساس میکنم من که اتقد تنبلم پس چطوری قراره مادر خوبی بشم. 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

طبیعیه نگران نباش

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا بچت دختره تنبل شدی. البته قدیمیا میگنا من نمیگم

🥰🥰🥰 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
از ماه سوم به بعد میشی فرفره،پر انرژی

وای امیدوارم، خدا از زبونت بشنوه

من ماه پنج همچنان تنبل فرفره نشدم.تازه عصبانیت و بیحوصلگیم اضافه شده

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

میدونی ماه های اول ادم هم هورموناش بهم میریزه هم تو مرحله کنار اومدن با بارداریه یکم سخت میگذره

کم‌کم‌برات عادی میشه،بدنم عادت میکنه 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!