2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم میشه راهنماییم کنید

95 بازدید | 10 پست

دعوام میکرد که ما اون دوره ارتودنسی نداشتیم،این کارا چیه،شما جدیدیا خوبین همتون لختین،ما شب گرسنه میخوابیدیم خم به ابرو نمیاوردیم جرئت نداشتیم جلو بابامون بگیم ما گرسنهایم

منم گفتم دوره عوض شده،بعدم پدر شما یه مدرسه شمارو نفرستاد،بی سواد بزرگتون کرد(چون خیلی واقعا اعصابم خرده که اگه سواد داشت خیلی اوضاعم فرق میکرد،میفهمید دندونام ارتودنسی میخوان،میفهمید وقتی پاهام شبا از درد میکوبمشون به در و دیوار که یک لحظه ساکت شن باید منو ببره دکتر،میفهمید چقدر خجالت میکشیدم میومد مدرسه و سواد نداشت،وقتی همه بچه ها ماماناشون لیسانس و فوق لیسانس بود مامان من تا کلاس شیشم درس خونده بود)خیلی دوسش دارما ولی هیچ وقت فکر نکنم بابت یه موضوع هایی ببخشمشون

ولی ناراحتم چون میدونم پدر چقدر واسه یه دختر مهمه کاش نمیگفتم

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چ باباییه ک میذاره بچه هاش گرسنه بخوابن حقیقتا خاک دو عالم بر سرش. اینا حقوق طبیعیه هرکسیه اگه توانایی تامینشون رو نداره کسی اصلا گ.و.ه میخوره بچه بیاره. چجوری روشون میشه اصلا این حرفا رو ب بچه هاشون که مسئولیتشون به عهدشونه بزنن.

راستش خوب كردی که جواب دادی احمق هایی که فکر میکنن چون خودشون تو گذشته خیلی اذیت شدن بقیه هم باید بش ...

💔💔🥲

ولی کاش فقط دلشو نمیشکستم حرفم بد بود،اخه دست خودش نبود پدرش مدرسه نفرستاده بودشون🫠

اون چ باباییه ک میذاره بچه هاش گرسنه بخوابن حقیقتا خاک دو عالم بر سرش. اینا حقوق طبیعیه هرکسیه اگه ت ...

دقیقاااااااا چجوری گرسنه میخوابیدن بعد به پدرشون نمیگفتن گرسنه اشونه

بعد الان توقع داره چون خودشون سختی کشیدن منم بکشم،منم حق ندارم بگم گرسنمه حق ندارم لباس بخرم

من الان سه ساله لباس زمستونی نخریدم امسال گفتم پالتو میخوام اینقدر دعوام کردن که ما لباس ها کهنه خواهر برادرامون میپوشیدیم اینقدر لباس داری هنوز لباس میخوای خجالت نمیکشی

حالا اینا به کنار کاش چیزی که خودش مقصرش نبود نمیگفتم🥲کاش نمیگفتم پدرتون مدرسه نفرستادتون،دست خودش که نبود الهی بمیرم دلشو شکستم🫠

برای حرفت اگه امکانش هست معذرت خواهی کن

مهمون داریم شرایطشو ندارم و دارم روانی میشم🥲