چرا ب این مرده علاقه داری ؟؟ آدم خوبی نبوده ب نظرم
وای نگو اینجور جدا ازینکه کل فیلماش مردونگی بازی کرده در دنیای واقعیشم خیلی مرد بوده چیزایی ازش شنیدم و زندگی نامشو تا حدودی خوندم بخدا یه کارایی کرده که بشنوی توم عاشقش میشی. نشنیدی میگن طرف فردین بازیش گل کرده؟؟!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب ن باایناش کاری ندارم انسان جوانمردی بوده قطعا منم شنیدم میگن فردین بازی... ازاین لحاظ میگم ک زی ...
اگه توجه کنی و فیلمای قدیم رو نگا کنی عکس حضرت علی همیشه تو طاقچشونه و بخدا اون دوره خدا و پیغمرو بیشتر قبول داشتن تا الانه... الان خیلی از ملت هیچی قبول ندارن باور کن
هر کسی عقیده ای داره اما بنظر من انسانیت بالاترین دینه به جوان و پیر و گدا و ثروتمند هم نیست طرفو می بینی ژاپنیه آمریکاییه هیچ مذهبی نداره جز خدا اما باوجوده دزد نیست مال مردم خور نیست.و.... . پس اگه کسی نماز میخونه واسه خودشه گفتگو باخداس دلیل نمیشه همه ادما نماز خون باشن..
از قدیم گفتن عیسی به دینش موسی به دینش اصلا چیکار داریم هرکسی هرجور میخاد باشه مگه نه؟؟ ولی من شمارو قبول دارم و همیشه حرفای خوب میزنی انرژی مثبت میدی همین کافیه لیلی جان