2777
2789
عنوان

تنهایی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 249 پست
چرا ب این مرده علاقه داری ؟؟ آدم خوبی نبوده ب نظرم

وای نگو اینجور جدا ازینکه کل فیلماش مردونگی بازی کرده در دنیای واقعیشم خیلی مرد بوده چیزایی ازش شنیدم و زندگی نامشو تا حدودی خوندم بخدا یه کارایی کرده که بشنوی توم عاشقش میشی.  نشنیدی میگن طرف فردین بازیش گل کرده؟؟!! 

بی دل وخسته در این شهرمو دلداری نیست.. 
وای نگو اینجور جدا ازینکه کل فیلماش مردونگی بازی کرده در دنیای واقعیشم خیلی مرد بوده چیزایی ازش شنید ...

خب ن باایناش کاری ندارم انسان جوانمردی بوده قطعا

منم شنیدم میگن فردین بازی...

ازاین لحاظ میگم ک زیاد اهل مذهب ودین نبوده دین اسلام روقبول نداشته واینا😐

ب هرحال اگه فوت شده خدارحمتش کنه

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ن باایناش کاری ندارم انسان جوانمردی بوده قطعا منم شنیدم میگن فردین بازی... ازاین لحاظ میگم ک زی ...

اگه توجه کنی و فیلمای قدیم رو نگا کنی عکس حضرت علی همیشه تو طاقچشونه و بخدا اون دوره خدا و پیغمرو بیشتر قبول داشتن تا الانه...  الان خیلی از ملت هیچی قبول ندارن باور کن

اگه توجه کنی و فیلمای قدیم رو نگا کنی عکس حضرت علی همیشه تو طاقچشونه و بخدا اون دوره خدا و پیغمرو بی ...

عکس حضرت علی😕

مگه دین وایمان داشتن ب این چیزاس؟؟

اصل دین نماز وروزس

حیا تقوا دروغ نگفتن غیبت نکردن حجااااب

قطعا آقای فردین اینارو نداشته😂😂😂

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

عکس حضرت علی😕 مگه دین وایمان داشتن ب این چیزاس؟؟ اصل دین نماز وروزس حیا تقوا دروغ نگفتن غیبت نکر ...

یعنی اینایی که که نماز روزه دارن هیچ خلافی انجام نمیدن؟؟ 

بخدا بی این چیزا نیست آدم باید دلش خدایی باشه

یعنی اینایی که که نماز روزه دارن هیچ خلافی انجام نمیدن؟؟  بخدا بی این چیزا نیست آدم باید دلش خ ...

من نگفتم هرکی نمازبخونه دیگه هیچ خلافی انجام نمیده

ممکنه باشه ک صددرصدهس

من دارم میگم اصل دین این چیزاس

کسی ک اصلا ازاین کارا بلدنیس نمیدونه نمازچیه بقیه دستورات دین چیه

چطور ادعا داره ک من دلم خدایی هس واقعا میشه ب نظرت؟؟؟

هر کسی عقیده ای داره اما بنظر من انسانیت بالاترین دینه به جوان و پیر و گدا و ثروتمند هم نیست طرفو می بینی ژاپنیه آمریکاییه هیچ مذهبی نداره جز خدا اما باوجوده دزد نیست مال مردم خور نیست.و....  .  پس اگه کسی نماز میخونه واسه خودشه گفتگو باخداس دلیل نمیشه همه ادما نماز خون باشن..  

هر کسی عقیده ای داره اما بنظر من انسانیت بالاترین دینه به جوان و پیر و گدا و ثروتمند هم نیست طرفو می ...

بحث با شما بی فایدس😊

از قدیم گفتن عیسی به دینش موسی به دینش اصلا چیکار داریم هرکسی هرجور میخاد باشه مگه نه؟؟  ولی من شمارو قبول دارم و همیشه حرفای خوب میزنی انرژی مثبت میدی همین کافیه لیلی جان