2777
2789
عنوان

تنهایی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 249 پست
چرا همیشه باید یه سنگ بزرگ سر راه آدم قرار بگیره چرا کاری رو میخای انجام بدی یه کسی یه اتفاقی باعث م ...

حقته چون وقیحی بی شرمی

معلومه ک هرزه ای و ب همه درخاست میدی

ولی بدون همه مث من آروم وصبور نیستن یهو یکی میدت دست نی نی یار اونوقت دیگه نمیدونم چ بلایی سرت میاد

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

گفتمکه بهش درخاست دادم بهش بگم کم سوال کنه شخصیه کاریش نباشه اونجا نمیشد حرف نزنه واسه شما بد نشه اما درخاستو قبول نکرد و بعدا دیدم خیلی ازشما سوال پرسیده انگار خیلی فضوله وگرنه هرزه نیستم اینجور نگو خواهشا من بخاطر یه مسئله جنسیت رو به زن تغییر دادم وگرنه اینقد بیشرف نیستم با اسم زن به این واون درخواست دوستی بدم.  

بی دل وخسته در این شهرمو دلداری نیست.. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتمکه بهش درخاست دادم بهش بگم کم سوال کنه شخصیه کاریش نباشه اونجا نمیشد حرف نزنه واسه شما بد نشه ام ...

همین ک اینجا گفتی رو میتونستی باهمین بیان همونجاهم بگی اصلا نیاز ب درخاست دوستی نبودخوشم اومدازش ک ضایت کرد ب هرحال همه چی تموم شده لطفا دیگه ریپلای نکن

بای

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

ببخشید ریپلای چیه؟ 

نمیدونی ریپلای چیه😒

بای ینی چی

کسی ک بای رو بلده ریپلای رو هم بلده ی کلمه ی انگلیسی ینی جواب دادن

ریپلای نکن ینی دیگه جواب نده😐

بی دل وخسته در این شهرمو دلداری نیست،  غم دل باکه توان گفت که غمخواری نیست،  شب به بالین منه خسته به غیر از غم دوست زآشنایان کهن یار وپرستاری نیست.. 

بی دل وخسته در این شهرمو دلداری نیست.. 
هرچه میفرستم نمیدونم چرا  نمیاد تاحالا دوسه تا عکس گذاشتم اما این یکی نمیشه نمیدونی چرا؟؟   ...

شاید نت ضعیفه