2789
عنوان

انگیزه

201 بازدید | 11 پست

بچه ها میشه یکم بهم انگیزه بدین

من سال قبل کنکور داشتم رشتم تجربیه سال قبل درست حسابی نخوندم موندم واسه امسال بعد الان انگیزم و روحیم خیلی کمه با اینکه خیلیم خوب دارم میخونم همش میترسم نرسم به هدفم چیکار کنم😭

این فکرها فقط وقت رو ازت میگیره عزیزم و مغزت رو خسته میکنه ، مغز هم خسته بشه مطالب رو درست تحلیل نمی ...

نمیدونم چرا اینطوری شدم اصلا چیکار کنم یه ذره دیدم مثبت شه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چرا اینطوری شدم اصلا چیکار کنم یه ذره دیدم مثبت شه

به رشته و دانشگاهی که دوست داری فکر کن ، رسیدن به هدف شیرینه خودش میشه انگیزه ، توکل کن به خدا ، صلوات بفرست اروم میشی ، بچسب به خدا ، حواست رو بده به تحلیل سوالها ، برو دفترچه ی کنکور امسال رو نگاه کن ، همیناست تحلیل همینا رو باید بلد باشی

اگه میتونی موقع درس خوندن مثلا یه کارتون بامزه رو بذاری پلی بشه و خودت مشغول درس بشی این کار رو بکن تا فضا شیرین بشه ، حتی سریال طنز

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

عزیزم منم الان باردارم و میخام کنکور انسانی بدم خدا میدونه شرایطم چقد بده ولی هدفم برام مهمه و ارزششو داره ب اون لحظه فک کن ک بهش رسیدی و ازالانم بخونم نذار حسرت خواستت تا اخر عمر باهات باشه چن ماه سختی ارزششو داره ♥️

خیلی انرژی منفی میدن همه واسه کنکور امسال بخاطر تاثیر قطعیش

ارع منم اول اذیت‌میشدم ولی مشاورم گفت تو رتبت خیلی خوب باشه کی میخاد گیر بده و اولویت کنکوره 

حالا معدلم درست میکنم برا محکم کاری

ارع منم اول اذیت‌میشدم ولی مشاورم گفت تو رتبت خیلی خوب باشه کی میخاد گیر بده و اولویت کنکوره  ...

هدفت فرهنگیانه؟

خیلی جالب بود واسم گفتی بارداری سخته واقعا تصورشم نمیتونم بکنم😂😍ایشالا برسی ب هدفت