2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰ حمد هدیه به ام البنین نذر کنید 

یا دو رکعت نماز براش بخونید و آخر بعد از سلام ۱۰۰ صلوات بفرستین و ۹۰۰ صلوات رو گرو نگه دارید وقتی حاجت روا شدید بفرستید

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

نذر کردم اگه حاجت بگیرم بیست تا زندانی آزاد کنم

خیلی پولداری😁😁انشالله تموم حاجت هات برآورده بشه..تموم غصه هات از بین بره‌.جیبت پر پول باشه تا بجای ۲۰ تا ۲۰۰ آزاد کنی

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
۱۰۰ حمد هدیه به ام البنین نذر کنید  یا دو رکعت نماز براش بخونید و آخر بعد از سلام ۱۰۰ صلوات بف ...

عزیزم حمد رو بخونم یا نگهدارم بعد از قبول شدن؟و اینکه توی پریودی هم میشه خوند؟

نذر سیب به نیت شهید علی جهانیاری

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
نذر کردم اگه حاجت بگیرم بیست تا زندانی آزاد کنم

میشه اگه حاجت گرفتی به عنوان یه نیازمند کمک منم کنی شهریه پیش دبستانی پسرمو بریزم منم همیشه دعات میکنم

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
خیلی پولداری😁😁انشالله تموم حاجت هات برآورده بشه..تموم غصه هات از بین بره‌.جیبت پر پول باشه تا بجای ...

تو دعا کن حاجتم بگیرم دویست تا آزاد میکنم چون با هیچی حل نمیشه با هیچی 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

خیلی امروز اینو شنیدم چهوریه ختمش؟ تو پریودی هم میشه گفتت؟ چند مدت بعد قبول شد حاجتتون؟

من تو همه تاپیک ها دارم مینویسم بله میشه گفت 

۴۰ روزه 

روز شروع باید بکشنبه باشه و بعد از ۴۰ روز روز پایانش میشه جمعه 

روز اول۱۰۰

روز دوم ۲۰۰

روز سوم ۳۰۰ 

تا روز چهلم ک میشه ۴۰۰۰ تا

عزیزم حمد رو بخونم یا نگهدارم بعد از قبول شدن؟و اینکه توی پریودی هم میشه خوند؟

من نذر کردم بعد حمد رو خوندم 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

تو دعا کن حاجتم بگیرم دویست تا آزاد میکنم چون با هیچی حل نمیشه با هیچی 

حل میشه...۱۰۰ صلوات ،۲رکعت نماز به نیت شهید علی جهانیاری بخون...فرداهم پنجشنبه اس، درحد توانت سیب بخر ببر خیرات کن به نیت این شهید...تموم حاجتات برآورده میشه❤️

میشه اگه حاجت گرفتی به عنوان یه نیازمند کمک منم کنی شهریه پیش دبستانی پسرمو بریزم منم همیشه دعات میک ...

چشم دعا کنید بگیرم 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔