یا دو رکعت نماز براش بخونید و آخر بعد از سلام ۱۰۰ صلوات بفرستین و ۹۰۰ صلوات رو گرو نگه دارید وقتی حاجت روا شدید بفرستید
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
خیلی پولداری😁😁انشالله تموم حاجت هات برآورده بشه..تموم غصه هات از بین بره.جیبت پر پول باشه تا بجای ۲۰ تا ۲۰۰ آزاد کنی
دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
میشه اگه حاجت گرفتی به عنوان یه نیازمند کمک منم کنی شهریه پیش دبستانی پسرمو بریزم منم همیشه دعات میکنم
یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
عزیزم حمد رو بخونم یا نگهدارم بعد از قبول شدن؟و اینکه توی پریودی هم میشه خوند؟
من نذر کردم بعد حمد رو خوندم
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
تو دعا کن حاجتم بگیرم دویست تا آزاد میکنم چون با هیچی حل نمیشه با هیچی
حل میشه...۱۰۰ صلوات ،۲رکعت نماز به نیت شهید علی جهانیاری بخون...فرداهم پنجشنبه اس، درحد توانت سیب بخر ببر خیرات کن به نیت این شهید...تموم حاجتات برآورده میشه❤️