2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 5170 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ببینین من ۳ تا دکتر رفتم همشون تاکید کردن هم خانم هم آقا حداقل ۳ ماه حداکثر ۶ ماه باید گرمیجا ...

سلام عزیزم آی یو آی انجام دادی؟چه داروهایی استفاده کردی که رحمت قلیایی بشه

بله جانم سال قبل دوبار آی یو آی کردم تو اولین بار گرفت آزمایش دادم البته مثبت شد ولی تو ۵ هفته سقط شد دومین بارم نگرفت شوهرمم نرفت دیگه ،،،الانم با اصرار من میریم رژیم ،،،

داروهایی که برا آی یو آی ۳ ماه خوردم ویتامین ایو سی،امگا۳،فولیک اسیدبود ولی شوهرم ویتامین ایو سی ،امگا۳،کوکیوتین و ال کارنتین میخوردن

بله جانم سال قبل دوبار آی یو آی کردم تو اولین بار گرفت آزمایش دادم البته مثبت شد ولی تو ۵ هفته سقط شد دومین بارم نگرفت شوهرمم نرفت دیگه ،،،الانم با اصرار من میریم رژیم ،،،

داروهایی که برا آی یو آی ۳ ماه خوردم ویتامین ای و سی،امگا۳،فولیک اسیدبود ولی شوهرم ویتامین ای و سی ،امگا۳،کوکیوتین و ال کارنتین میخوردن

بله جانم سال قبل دوبار آی یو آی کردم تو اولین بار گرفت آزمایش دادم البته مثبت شد ولی تو ۵ هفته سقط ش ...

فلوکونازول هم خوردی عزیزم میگن بدن رو قلیایی میکنه دکترت برات ننوشت؟

عزیزم من طبق تجربه خودم میگم تا میتونید خودت و شوهرت آب هویج و آب سیب بخورید یعنی با هم ترکیب کنید روزی سه چهار لیوان بزرگ بخورید به نظر من خیلی تاثیر داره 

ماهی خانوممم  
پس دکتر من می‌گفت در حالت عادی ۵۰درصد دختره ۵۰درصد پسربارژیم میشه ۴۸درصد ۵۲درصد... بچه ها اگه دکتر ...

والله هیشکی تایید نمیکنه تبریز و جاهای دیگه رو برا آی وی اف اکثرا میگن برین تهران 

آب هویچ شنیدم ولی اب سیب اولین باره

آب هویج و سیب با هم ترکیب کنید بخورید بدن رو قلیایی میکنه علاوه بر اینکه واسه پسر دار شدن خوبه خیلی هم واسه سلامتی بدنت خوبه حتما امتحان کن پشیمون نمیشی عزیزم 

ماهی خانوممم  
پس دکتر من می‌گفت در حالت عادی ۵۰درصد دختره ۵۰درصد پسربارژیم میشه ۴۸درصد ۵۲درصد... بچه ها اگه دکتر ...

سلام خانمی دکتر پرویز آزادی تو تبریز هستن حتی به لطف خدا میتونه جنسیت هر چی بخواین دوقلو هم کنه