خانمی شما تو صفحه فک کنم ۶،۷ اشاره کردین کلم بروکلی لوبیا سفید و .....نخورین چون کلسیم داره بچه دختر میشه درحالیکه دکار برا من گفت زیاد بخور اینلرو چون رحم قلیایی میکنه و اینو دکتری برام گفته که تا حالا همه به لطف خدا و کمکای این دکتر نتیجه همونی شده که میخواستن
بچه ها اگه کسی رفته پیش دکتر رزیم غذایی بهش داده رو بگین اینایی که تو اینترنت نوشته نه. یه جایی خوندم تو نی نی سایت یه خانمی میگفت مادرم رفته پیش دکتر قطره گل محمدی و زعفرون داده بهش
بچه ها ببینین من ۳ تا دکتر رفتم همشون تاکید کردن هم خانم هم آقا حداقل ۳ ماه حداکثر ۶ ماه باید گرمیجات بخورن مثل چای با دارچین ،زنجبیل،نعنا ،گردو،بادام،انبه،سیروپیاز،کاهو،کنجد،شیره ی خرما یا انگور،انا رو هر ۳دکتر گفتن ولی گفتم سبارم پیش دکتر احد محمدزاده برم ببینم نظر ایشون چیه ایشون هم همه ی اینا رو گفتن فقط گوجه فرنگی خرما و موز،انار و لوبیا سفید اضافه کردن به رژیمم
قرص اسید فولیک ویتامین ای و pregmam،هم نوشتن برام واینکه گفتن حتما باید بعد عادت از کیت استفاده کنی تا روز تخمکگذاری مشخص بشه ۳ ماه از ۱۲ پریود تا ۱۶ پریود روزی یک عدداز کیت استفاده کن تا روز تخمکگذاری مشخص بشه و در حین رابطه به حالت سجده و عمیق باش قبل رابطه اب و جوش شیرین استفاده کن برا رحمت تا قلیایی بشه