2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت پسر

5168 بازدید | 40 پست

خانمی شما تو صفحه فک کنم ۶،۷ اشاره کردین کلم بروکلی لوبیا سفید و .....نخورین چون کلسیم داره بچه دختر میشه درحالیکه دکار برا من گفت زیاد بخور اینلرو چون رحم قلیایی میکنه و اینو دکتری برام گفته که تا حالا همه به لطف خدا و کمکای این دکتر نتیجه همونی شده که میخواستن

تعداد رای : 6
نظرسنجی
تعیین جنسیت
3
50%
پسر
3
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پس  میخوام لطفا راهنمایی کنید چیزایی که بلدمو بهتون میگم 

میدونم باید تو روز تخمکذاری اقدام کنید 

نیم ساعت قبلش همسرتون قهوه بخوره

و خودتونم واژنو با اب و جوش شیرین بشورین(حمام واژینال)

لبنیات  فست فودم نباید مصرف کنید

بچه ها اگه کسی رفته پیش دکتر رزیم غذایی بهش داده رو بگین اینایی که تو اینترنت نوشته نه. یه جایی خوندم تو نی نی سایت یه خانمی میگفت مادرم رفته پیش دکتر قطره گل محمدی و زعفرون داده بهش

بچه ها ببینین من ۳ تا دکتر رفتم همشون تاکید کردن هم خانم هم آقا حداقل ۳ ماه حداکثر ۶ ماه باید گرمیجات بخورن مثل چای با دارچین ،زنجبیل،نعنا ،گردو،بادام،انبه،سیروپیاز،کاهو،کنجد،شیره ی خرما یا انگور،انا رو هر ۳دکتر گفتن ولی گفتم سبارم پیش دکتر احد محمدزاده برم ببینم نظر ایشون چیه ایشون هم همه ی اینا رو گفتن فقط گوجه فرنگی خرما و موز،انار و لوبیا سفید اضافه کردن به رژیمم

قرص اسید فولیک ویتامین ای و pregmam،هم نوشتن برام  واینکه گفتن حتما باید بعد عادت از کیت استفاده کنی تا روز تخمکگذاری مشخص بشه ۳ ماه از ۱۲ پریود تا ۱۶ پریود روزی یک عدداز کیت استفاده کن تا روز تخمکگذاری مشخص بشه و در حین رابطه به حالت سجده و عمیق باش قبل رابطه اب و جوش شیرین استفاده کن برا رحمت تا قلیایی بشه

عزیزم میشه رزیمی که دکترت بهت داده رو به ما هم بدی؟

اگه خدا بخواد باز شنبه میرم پیش دکترم باز رژیم میده برا شوهرم اگه مایل بودین اینجا بزارم 

فقط یه مشکلی هس من بلد نیستم همین تاپینک و دوباره پیدا کنم الان اتفاقی دیدم کسی بلده یادم بده تا رژیما رو باشما در میون بزارم

کدوم دکتر عزیز میشه بگی منم ی دختر دارم ی پسرم میخام میشه اسمو تلفن اگه داری بدی بهم مرسی

شمارشو من از گوگل میکشم بنویسی احد محمدزاده میاره متخصص رژیم هستن ولی خوب من تعریفشو تو تعیین جنسیت خیلی شنیدم