2777
2789
عنوان

بی بی چک لاوین رز

127 بازدید | 7 پست

بی بی چک لاوین رز تا ۳ دقیقه طول میکشه ک خطcرنگ بگیره بعد ی کمرنگ نشون میده تی ولی بعد ۱۰ دقیقه محو میشه ۴ تا بی بی چکا اینجور شد😰

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پدیکور بگیر 

ممکنه الکی نشون میده اخه tهاله میندازه بعد ده دقیقه میره

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
ممکنه الکی نشون میده اخه tهاله میندازه بعد ده دقیقه میره

شاید کلا مشکل از این بیبی چکه 

وقتی هاله کیمدازه نباید محو بشه ک 

هاله خودش مثبته 

ولی محو میشه ک کلا نفی میکنه 

عجیبه 

♥️♥️♥️
شاید کلا مشکل از این بیبی چکه  وقتی هاله کیمدازه نباید محو بشه ک  هاله خودش مثبته  ...

بخدا قسم هاله میندازه تو تی بعد ۱۰ دقیقه میره تازه ۳.۴ دقیقه اول سفید سفید هیچ خطی مشون نمیده

دوستان ناباروری رز،🌹 برای درمان تنبلی تخمدان و . . . دروغ میگه و هیچچچچچ تضمینی در کار نیست همه چیزایی که میداند رو تاپیک زدم گفتم شاید کسی پول کارگری و زحمت کسیو نده به اینا تا جایی که میدونم تو ایتا کار میکنند من هیچی رو تبلیغ نمیکنممممم و نمی‌دونم کی داروش خوبه یا نه فقط میگم ازیتا نخرین بازم خودتون میدونید