2777
2789
عنوان

بی بی چک لاوین رز

127 بازدید | 7 پست

بی بی چک لاوین رز تا ۳ دقیقه طول میکشه ک خطcرنگ بگیره بعد ی کمرنگ نشون میده تی ولی بعد ۱۰ دقیقه محو میشه ۴ تا بی بی چکا اینجور شد😰

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط پدیکور بگیر 

ممکنه الکی نشون میده اخه tهاله میندازه بعد ده دقیقه میره

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
ممکنه الکی نشون میده اخه tهاله میندازه بعد ده دقیقه میره

شاید کلا مشکل از این بیبی چکه 

وقتی هاله کیمدازه نباید محو بشه ک 

هاله خودش مثبته 

ولی محو میشه ک کلا نفی میکنه 

عجیبه 

♥️♥️♥️
شاید کلا مشکل از این بیبی چکه  وقتی هاله کیمدازه نباید محو بشه ک  هاله خودش مثبته  ...

بخدا قسم هاله میندازه تو تی بعد ۱۰ دقیقه میره تازه ۳.۴ دقیقه اول سفید سفید هیچ خطی مشون نمیده

دوستان ناباروری رز،🌹 برای درمان تنبلی تخمدان و . . . دروغ میگه و هیچچچچچ تضمینی در کار نیست همه چیزایی که میداند رو تاپیک زدم گفتم شاید کسی پول کارگری و زحمت کسیو نده به اینا تا جایی که میدونم تو ایتا کار میکنند من هیچی رو تبلیغ نمیکنممممم و نمی‌دونم کی داروش خوبه یا نه فقط میگم ازیتا نخرین بازم خودتون میدونید