2777
2789
عنوان

ترشی سیر

572 بازدید | 19 پست

میشه روش هاتون رو برای ترشی سیر انداختن بگید؟

هم بدون پوست هم با پوست

هم زود برسه هم چندساله باشه

همه چیز

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بااین روش میتونی ۷سال درشو باز نکنی بمرور سیاه میشه. میتونی هم بعده چندماه بخوری. اگه نرم میخوای ۷ ساله. اگه ترد دوسداری سره چندماه بازکن و بخورین.

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
پوست سیرو بگیر فقط دولایه روش بمونه. بعد بچین تودبه و سرکه و نمک همین. اینقدم خوشمزه میشه 

یعنی پوست روییش رو بگیرم؟ نیازه بشورمش؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

با سرکه حدود بیست دقیق یجوشون ،یکم نمک و شیره انگور و رب انار به دلخواه بریز روش بذار تا تو قابلمت یه روز بمونه بعد بکنش تو شیشه روشون کامل سرکه پوشونده باشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
هم چند ساله باشه و چطور بگیم

یعنی میگم هم روش بگید که زود برسه

هم اونی که میندازن میذارن کنار چند سال دیگه بازش میکنن

با سرکه حدود بیست دقیق یجوشون ،یکم نمک و شیره انگور و رب انار به دلخواه بریز روش بذار تا تو قابلمت ی ...

اینجوری زود میرسه نه؟ لازمه سیر رو بشورم؟ پوست بگیرم نگیرم؟

یعنی میگم هم روش بگید که زود برسه هم اونی که میندازن میذارن کنار چند سال دیگه بازش میکنن

متوجه هستم

ولی 7سال زمان زیادیه 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

7سال باید بمونه با پوست بذار سرکه سفید نباشه بدون پوست با سرکه سفید بذار

راس میگی؟ سرکه سفید خریدم که🙄😐

متوجه هستم ولی 7سال زمان زیادیه 

اره خییییلی زیاده