2821
2789
عنوان

ترشی سیر

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 19 پست
اینجوری زود میرسه نه؟ لازمه سیر رو بشورم؟ پوست بگیرم نگیرم؟

اره زود میرسه.اگرسیرت تمیز هست نمخاد بشوری یکم با دست تمیزش کن.وگرنه اگر میشچری باید بذاری کاملا خشک بشه و گرنه کپک میزنه.ظرفی که توش ترشی میذاری باید خشک باشه و درشم فلزی نباشه ترجیحا اگربود روش پلستیک بنداز

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره زود میرسه.اگرسیرت تمیز هست نمخاد بشوری یکم با دست تمیزش کن.وگرنه اگر میشچری باید بذاری کاملا خشک ...

نه پوستشو نگیر فقط اگر میخای سیراتو بصورت کلی بتدازی پوست روییاشو بگیر.ولی پوستی که روهر سیر بصورت دونه ای هست نگیر

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
2823
2791
2779
2792