2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من۲سالو ده ماهشه همش در حال دویدن و خرابکاریه بپر بپر میکنه هرچیزی رو پرت میکنه بیشتر از ۵دقیقه سر ی بازی نمیمونه خراب میکنه بنظر خودم بیش فعاله

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

خیلی باهوشه الان یک سال و نه ماهشه همه چیو میگه کلا متوجه میشه ترکی ام حرف بزنیم متوجه میشه جمله ام مگ(تقریبا کامل حرف میزنه)

یک سال و ۵ ماهش بود از شیر گرفتمش یهویی ام شد): 

خیلی غذا زیاد نمیخورد الان چند روزه سرما خورده ب زوووور غذا بهش میدم اصلا نمیخوره....مای بی بی شو درمیارم بشورمش بعدش دیگ نمیزاره ببندم ..خیلی شلوغ میکنه اصلا ی جا بند نیس مخصوصا خونه ینفر دیگ ک میریم خیلی اذیت میشم فقط بغلش کردم ک چیزیو نشکونه...شکلاتم میخوره شلوغ تر میشه

حالا نمیدونم بچتون بیش فعال هست یا نه 

ولی اگر بچه بیش فعال دارید حتما حتما ببرید پیش روان شناس درمان بشه 

چون بعدا که بزرگ بشه خیلی اسیب میزنه به خودش این بیش فعالی و جور دیگه ای نشون میده

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
ب نظرتون بچم کاراش طبیعیه یا خیلی شلوغه

بچه از 1.5 سالگی تا 4 سالگی اوج شیطنتش هست

بچه من فوق العاده شیطون بود انقدر چیزی پرت می کرد از در و دیوار بالا می رفت

الان 5 سالشه بهتر شده 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
بچه از 1.5 سالگی تا 4 سالگی اوج شیطنتش هست بچه من فوق العاده شیطون بود انقدر چیزی پرت می کرد از در ...

اخه میدونی چیه):

من الان ۶ماهه حاملم ناخواسته خیلی ناراحتم بخدا مبگم میخوام چیکار کنم