2777
2789

ببین عزیزم ادم بایدخیلی ساده و نادون باشه به این تاپیکها جواب نه بده 

چون وقتی بگی نه ،ممکنه استارتر بنارو بزاره رو تشخیص ‌و تجربه و پیگیره بیش فعالیه بچش  نشه 

و واقعا بچه بیش فعال باشه و‌ اگه باشه ،در صورت عدم درمان در بزرگسالی به احتمال زیا معتاد یا بزهکار میشه

پس تشخیص این مورد فقط و‌فقط با دکتره و‌تمام 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ببین عزیزم ادم بایدخیلی ساده و نادون باشه به این تاپیکها جواب نه بده  چون وقتی بگی نه ،ممکنه ا ...

ممنون بله من جوابی نگرفتم میخوام بدونم بچه های همسنش چطوری رفتار میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر من اصلا نمیدونستم راجب بیش فعالی تو نی نی سایت خیلی دیدم ترسیدم

بچه بیش فعال دیرتربه حرف میاند زیاد میخورن اهل بازی کردن با اسباب بازی نیستن.احساس ترس وخطر ندارن

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اخه میدونی چیه): من الان ۶ماهه حاملم ناخواسته خیلی ناراحتم بخدا مبگم میخوام چیکار کنم

خب شرایطت سخت شده 

من بچم شلوغ بود 4 سالش شد باردار شدم

خب شما الان ناخواسته بارداری طوری نیس کاریه که شده به خدا توکل کن

هر وقت حمام میری غسل صبر کن

سعی از شوهرت، مادری خواهری کسی بیشتر کمک بگیری

بچتون رو هم بیشتر سرگرم کن تا کمتر دنبال بازیگوشی بره

بازی های فکری مناسب سنش رو بگیر

مداد رنگی بگیر باهاش نقاشی کار کن

براش کتاب قصه بخون

فیلم های انیمیشنی بگیر روی فلش بریز به تلویزیون وصل کن تا ببینه

کاکائو هم اصلا بهش نده که پر جنب و جوشی میاره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
بچه بیش فعال دیرتربه حرف میاند زیاد میخورن اهل بازی کردن با اسباب بازی نیستن.احساس ترس وخطر ندارن

اسباب بازیاشو خراب میکنه فقط دوس داره باتریاشو دراره ببینه توش چیه زیر ماشینش چیه

اما خیلی حرف میزنه😅

ببین فقط ببرش دکتر.. متخصص کودک.. اون فقط میتونه تشخیص بده.. شاید دارویی بده ک فعالیت مغزشو کنترل کنه اروم بشه.. بچه یکی از اقوام نزدیکم همینطور بود دکتر دارو داد الان خیلییییی اروم سده ن چیزی گرت میکنه ن میزنه میشکنه ن اذیت میکنه.. 

خب شرایطت سخت شده  من بچم شلوغ بود 4 سالش شد باردار شدم خب شما الان ناخواسته بارداری طوری نیس ...

خواهر شوهرم میاد کمک شوهرمم هوامو تا جایی ک میتونه داره 

کاکائو اما خیلی میدن بهش عمه هاش اینا

ببین فقط ببرش دکتر.. متخصص کودک.. اون فقط میتونه تشخیص بده.. شاید دارویی بده ک فعالیت مغزشو کنترل کن ...

بچه های اینطوری ک زیادی شلوغن جنبو جوش و فعالیت مغزیشون شدیدا زیاده پس بهتره درمان بشن چون هم خودشون هم اطرافیان در اینده دچار مشکل میشن

اسباب بازیاشو خراب میکنه فقط دوس داره باتریاشو دراره ببینه توش چیه زیر ماشینش چیه اما خیلی حرف میزن ...

خب این از هوشش هست میخواد ببینه چی توشه.طبق گفته اون کاربر که ما را نادون خطاب کرد واسه محض احتیاط ببرش دکتر.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
میخواستم اینجا بدونم بچه های همسنش چ کارایی میکنن

اینی ک من گفتمم همینطور صد پله بدتر بود حتی گاز میگرف ادمارو یهو یچیزی پرت میکرد تو سرو صورتمون.. خییییلی اذیت میکرد کلا باهیچی سرگرم نمیشد هر اسباب بازی نهایتا 2تا 3 دقیقه سرگرمش میکرد.. 

اینی ک من گفتمم همینطور صد پله بدتر بود حتی گاز میگرف ادمارو یهو یچیزی پرت میکرد تو سرو صورتمون.. خی ...

خالا باز خودت بهتر میدونی ولی ببرش دکتر بچته هرکاریم ک بکنی ب نفعشه خیرو صلاحشو میخای دیگه