2777
2789

دوستان لطفاً ایده بدید چیکار کنم چطوری سوپرایزش کنم 

آخه امسال اولین سالیه ک قراره براش تولد بگیرم چ تجربه ندارم لطفاً همتون تجربتون رو بگید و اینکه تولد همسرم 1 ماه دیگست می‌خوام از الان یادداشت برداری کنم ک چیکار کنم ❤️

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی شام و کیک وکادو و اهنگ شام مورد علاقشو بپز یه پیراهنی یا کاپشنی چیزی که ارزششو داشته باشه همیشه یادش بمونه چون تولد اولشه میگم بعد دو سه تا بادکنک ایستاده هم بگیر خوشکله به سلامتی الهی و کنار هم خوشبخت ترین باشید

کافه گزینه خوبیه

با یه کافه هماهنگ کنید، کیکم بدید بهشون

خودم که اینجوری خیلی دوس دارم

باز باید دید همسرتون چه تمی خوشش میاد، اگه مثلا به جای کافه اهل محیط های خلوت و طبیعته، برید پیکنیک

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

اسی بیا بگو دیگ منتظرم کمکت کنما😂حالا ک نیستی خودم بگم

راجب کادو ک دستت خیلی بازه میتونی لباس عطر ساعت بخری یا مثلا ی دستبند نقره از این کارتیه ها یا گردن بندشو خیلی قشنگن 

بعد اونو بزاری داخل باکس قشنگ 

یاام یه باکس گل سفارش بدی و کادوتو بدی بزارن کنارش

البت ی مدل باکس گلام هست ک کیکم میشه گذاشت کنارش من خیلی دوسدارم از اون مدلا

بعدش یا میری کافه رزرو میکنی طرحتم میدی ک برات تزیین کنن .

یاام خونه میتونی سقف و پر از بادکنک کنی (باچسب بادکنک بچسبونی ب سقف) از بادکنک هاام روبان فر شده اویزون بشه زمینم دوسه تا میز اجاره کنی یکیش برا کیک یکیش برا کادوت و مثلا یکیشم برا گل یا کاپ کیک یا ژله و هرچیزی 

از این استندهای عدد هم میتونی بخری یااجاره کنی ک تقریبا یه متر اینان برا زیبایی بزاری کنار میزا 

بعداهنگ باز کنی و رقص و از این چیزا

تولد همسرمنم 8روز دیگه ست همیشه براش جشن تولد گرفتم...11ساله ازدواج کردیم نمیدونم ابنبار چیکارکنم

اوووف منم نمیدونم و اینکه ما عقد هستیم

هیچی شام و کیک وکادو و اهنگ شام مورد علاقشو بپز یه پیراهنی یا کاپشنی چیزی که ارزششو داشته باشه همیشه ...

مرسی عزیزم آره واقعا خیلی ایده خوبیه

کافه گزینه خوبیه با یه کافه هماهنگ کنید، کیکم بدید بهشون خودم که اینجوری خیلی دوس دارم باز باید د ...

مرسی عزیزم