2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچوقت بچه نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 5375 بازدید | 167 پست
عالی     شما چقدر ما هستید     البته درستش اینه که ما چقدر شماییم   & ...

قربون محبتت عزیزم امیدوارم روز بروز زندگیه پر عشق و گرمی داشته باشید و بقول قدیمیا همیشه دلتون برای بجوشه سرتون کنار هم باشه   

باع...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو تیتر نوشتم کیا بچه نمیخوان نگفتم اونایی که میخوان بیان بقیرو ازشاد کنن واقعا درک نمیکنید!!! ...

خودتو ناراحت نکن زمان همه چیزو مشخص میکنه 

یه ده سال دیگه میبینیم که دیگه برای ما ایرانیا آب هم گیر نمیاد بخوریم 

بعد خیییییییییلیا هم نظر من و شما میشن که یا باید ازینجا رفت و تو یه جایی که انسانیت ارزش داره بچه دار شد یا تو این مملکت باید دورشو خط کشید 

همسر من اوایل ازدواجمون میگفت چند سال دیگه جنگه آبه الان نگاه به وضعیت خوزستان بکنیم میفهمیم واقعا همون جنگ آب هم داره اتفاق میفته

باع...
من تو تیتر نوشتم کیا بچه نمیخوان نگفتم اونایی که میخوان بیان بقیرو ازشاد کنن واقعا درک نمیکنید!!! ...

خب شما ک تحمل نظر مخالف خودتونو ندارین چرا تایپیک میزنین.. پس معلومه شما بیشتر دنبال تایید عقاید خودتون توسط بقیه این تا اینکه بدونین نظرتون درست و کاربردی هست یا ن 

بفرمایین حرف بزنین راحت باشین..با اروزی موفقیت😉👋

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
خدا نکنه مامانه نمونه    

نظر لطفتون هست عزیزم🌹 اینطوریم ک میگی نیس😅

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
یسوال : ایا اون بچه همیشه همون سن میمونه و تو خونه بازی و شیطنت میکنه و فضای خونه رو گرم میکنه ؟ &n ...

وقتی هم بزرگ بشه باز هم هم صحبتی و وجودش توی خونه دلگرمیه. حتما که نباید از در و دیوار بالا برن.

عزیزانی که احساس میکنن جمعیت بشر رو به انقراض میره، توجه کنن که سال 1398 جمعیت کره زمین هشت میلیارد ...

چقد شما انسان آگاه و باسوادی هستید ... افسوس که انسانهایی مثل شما خیلی کمند ...من بچه دار شدن رو نهی نمیکنم چون در طبیعت انسان هست اما وقتی آنقدر آگاهی که مسایل رو درک میکنی و خارج از غریزه ات عمل میکنی به یه سطح بالاتر از انسانیت رسیدی .. ممکنه خودم هم در سال های آینده بچه دار شم اما بدون شک تولید مثل یک کار خود خواهانس