2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچوقت بچه نمیخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 5380 بازدید | 167 پست

عزیزانی که احساس میکنن جمعیت بشر رو به انقراض میره، توجه کنن که سال 1398 جمعیت کره زمین هشت میلیارد نفر بوده که الان از اونم بیشتره. این مقدار جمعیت برای ظرفیت کره زمین زیاده و بنابر تحلیل خیلی از کارشناسها، بحرانهای آینده بر سر جنگ و... نیست و بر سر منابع طبیعی و مخصوصا آب هستش. زمین توان تولید گوشت و ... برای این جمعیت رو نداره و به همین دلیل هی میگن خطر گرمایش زمین و... حتی بحثهای جدی شکل گرفته که در آینده باید برای تامین پروتئین باید از حشرات استفاده بشه!

جمعیت زیستی ایران با احتساب مناطب قابل سکونتش، 60 میلیون نفه، نه 150 میلیون نفر که براش چشم انداز میدن. وقتی جمعیت بالا میره، باید براشون غذا تامین کنی، چون ایران قسمتهای بزرگیش کویریه، برای تامین غذا میریم سراغ جنگلها و اونها رو نابود میکنیم، از آب بیشتر از ظرفیتش استفاده میکنیم، برای همینه که نشست زمین اینقدر بیشتر شده و تا یه سیلی میاد اینهمه تلفات میدیم.

حرفهایی که زدم، نه از روی تعصبه و نه چیز دیگه. حقیقتیه که هست و باید دیدشون، وگرنه برای نسلهای آینده انسان بحرانهای خیلی جدی پیش میاد.

پس این دلیل که بچه دار نشیم نسل بشر منقرض میشه خیلی بی اساسه...

کسی دوستداشت بچه دار بشه، خوب خیلیم عالی، کسیم بچه دار نشه، با دلایل محکم آماری خللی در کار دنیا و بشریت پیش نمیاد.

چه جالب عزیزم... ما هم ۸ ساله که روی حرفمون وایسادیم و زندگیمون خیلی خوبه... میشه بپرسم چند سالتونه ...

یچیزیم دوستانه به همه دوستایی که کلا نمیخایید بچه داشته باشید و دوستانی که بچه دارین بگم اینکه سعی کنید به لحاظ مالی برای دوران کهنسالیتون غنی باشید نه ثروتمند ها غنی یعنی اونقدری باشه که بتونه تو پیری این پول کاراتونو پیش ببره من همیشه طرز فکرم اینه که چیزی که  تو پیری بدادم میرسه پوله نه هیچ چیز دیگه ای 

چون مادر بزرگ خودمو با شش تا بچه تو پیریش پول و پرستار جمعش میکرد نه بچه هاش چون بچه هاش هر کدوم بزرگه یه فامیل شده بودن و سن بالا و واقعا نمیتونستن دایم تر و خشکش کنن بنده خدارو

باع...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظلم اونه که بچه تو ایران بدنیا بیاد خانوم محترم

روزیش رو شما میدی؟مسیر ایندش رو شما مشخص میکنی؟ 

پیشنهاد میدم بهتون برین وضعیت زندگی و تحصیلی و غیره کودکان رو توی کشورهای دیگه هم مورد بررسی قرار بدین جای اینکه از تصورات کلیشه ای استفاده کنین

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
مرسی عزیزم  عشقتون شادیتون پایدار  عزیزم من کارمندم یعنی از شروع زندگیمون کارمند بودم&nb ...

عالی   

شما چقدر ما هستید    البته درستش اینه که ما چقدر شماییم     

80 درصد عین همیم، با این تفاوت که ما سعی میکنیم کار رو بتونیم تعدیل کنیم و پیش هم باشیم و هرجامیریم و هر کاری انجام میدیم باهم باشیم.

خیلی عالیه عزیزم، همیشه شاد باشید.

دقیقا. وقتی بچه ها هستن همش صدای خنده و بازی بچه ها تو خونس و اینکه با شوهرت به یه کار جالبشون میخند ...

یسوال :

ایا اون بچه همیشه همون سن میمونه و تو خونه بازی و شیطنت میکنه و فضای خونه رو گرم میکنه ؟  

یا اینکه بزرگم میشه جوون میشه اینده میخاد ؟

باع...

حالا من که پسرم ۴ونیم سالشه و چند روزه احساس میکنم احساس تنهایی افسردگی میکنه چی

تا چند روز ببرمش بیرون تو جمع باشه پیش بچه ها باشه خودم باهاش بازی کنم ....دلش همبازی میخواد الانم هوا سرده دیگه نیشه بردش پارک و کلاس و 

...اینطوری میشه که ادم به فکر بچه دوم میفته

اره ماهم واقعاا نبودشو حس کردیم ..هرسه ماهی یکبار مسافرت میرفتیم همه چی شده بود تکراری ..نمیدونم شای ...

منم یه مدت رفتم سر کار دیگه نمیرم ،الان یه جوریه واقعا، ،همسرم دائم داره میگه من چی کم دارم از دوستام چرا بفکر نیستی و واقعا دیگه لازمه، تو هر زندگیه زناشویی باید اتفاق بیافته 

روزیش رو شما میدی؟مسیر ایندش رو شما مشخص میکنی؟  پیشنهاد میدم بهتون برین وضعیت زندگی و تحصیلی ...

من تو تیتر نوشتم کیا بچه نمیخوان

نگفتم اونایی که میخوان بیان بقیرو ازشاد کنن

واقعا درک نمیکنید!!! یه همچین چیز ساده ای

مخاطب من اصلا شما نیستی من میخوام با همفکر خودم تو این تاپیک حرف بزنم