2777
2789
عنوان

خونه تمیز

417 بازدید | 26 پست

چجوری خونتون همیشه تمیزه و برنامه ریزی تون چطوریه؟ 

ساعت چند میخوابید ساعت چند بیدار میشید؟ 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تازه عروسی کردی؟

نه 

فقط میخوام ببینم برنامه هاتون چطوریه 

چون من همیشه خستم و به هیچ کارمم نمیرسم انگار 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

من همیشه تمیز میکنم ولی دلیل نمیشه همیشه تمیز باشه🤪

ازین طرف میزها و شیشه ها رو دستمال میکشم

پشت سرم دستای کوچولوشون میکشن رو میز و باز روز از نو روزی از نو

باقی هم به همین ترتیب

دوباره میسازمت💪

همین ک از بیرون میای لباسارو جمع کن نزار ظرف کثیف بمونه گردگیری قبل از این که زیاد همه جا خاکی شه 

ی برنامه بریز مثلا شنبه گردگیری یکشنبه سرویس و ....

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
من کارمندم دیشب ۲:۳۰ خوابیدم صبح هم ۶ پاشدم البته برنامه هر شبم همینه الآن هم گیج خوابم

وای چه کم خوابی!!! 

اگه بچه هام بذارن خونم همیشه تمیزه

خب منم بچه هام نمیزارن 🤣

تمیز کنم پشت سرم میریزن 

همشم خستم و همشم خونم نامرتب

هرچیزی که ریخت و پاش بشه همون موقع جمع میکنم، گاهی هم به شوهرم میسپارم مرتب کنه ، بخصوص تو بارداری 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

باید خونم تمیز تمیز باشه که بخوابم بعداز شام که ظرفارو میشورم جارو میکشم دستمال کشی تی میکشم حیاط میشورم لباس هارم هرروز بعدازظهر حموم دستشویی هم بعداز ظهر دیگه صب تا ظهر فقط یه جم و جور میکنم صبونه ناهار بعدازظهر هم شام

برای شادی روح پدرم و شفای مادرم یه صلوات میفرستین❤

در طول روز تو خونه ک تردد دارم همش دارم وسایل رو میذارم سرجاش ،قبلا یکم ظرف هام میموند جدیدا سعی میکنم هر وعده بشورم ،دیشب همه چی رو سر جاش گذاشتم و ظرفا رو شستم الان همه جا مرتبه ،جارو هم فعلا نمیتونم هفته ای یه بار همسرم میزنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
2790
2778
2791
2779
2792