2821
2789
عنوان

خونه تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 26 پست
من همیشه تمیز میکنم ولی دلیل نمیشه همیشه تمیز باشه🤪 ازین طرف میزها و شیشه ها رو دستمال میکشم پشت ...

خب این مهمه 🤣از پشت سر دوباره اضافه میکنن کارارو 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خونم تمیز تمیز باشه که بخوابم بعداز شام که ظرفارو میشورم جارو میکشم دستمال کشی تی میکشم حیاط می ...

چه جالب 

منم اینجور میکنم ولی بیشتر وقتا نامرتبه فکر کنم به خاطر بچس

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
خب این مهمه 🤣از پشت سر دوباره اضافه میکنن کارارو 

دیگه بچه داری همینه

یه کم بزرگتر بشن،خونت مث دسته گل میشه 

حرص خونتو نخور

یه روز میشه بچه ها بزرگ میشن میرن سراغ کار و زندگیشون

دلت واسه همین خونه کثیف کردنا تنگ میشه

دوباره میسازمت💪

من فعلا مودم کثیفی وبه هم‌ریختگیه همشم خوابم میاد نهایتا یه غذا درست کنم امیدوارم دوباره تر تمیز شم ...

چرا بارداری؟ 

من شب بعد شام و میوه حتما همه رو میشورم و اشپزخونه رو کامل دستمال کشی میکنم سالنم همینجور که میخام برم تو اتاق خواب حتما کوسن ها رو مرتب میکنم حتی کنترل هارو سرجاش میزارم اینجوری خیالم راحتره صبحم که از خاب پامیشم اتاق خودمون و دخترمو مرتب میکنم کلا سرو وضع خونمون همیشه مرتبه هر۳روز هم که جارو برقی و طی و گردگیری دارم در طول روز هم از هزچی استفاده میکنم سرجاش میزارم نمیزارم ربختو پاس به وجود بیاد

نهههههه مودم گشادیه این روزا

🤣🤣🤣

من خونم قدیمیه وسایلامو تقریبا قدیمی شده 

دست و دلم نمیره