2777
2789
عنوان

اضطراب جدایی

559 بازدید | 16 پست

سلام خانما خیلی ناراحتم از بابت مشکل اضطرابی ک دارم کلا به شوهرم وابستم نمیتونم ازش دور بشم خانوادم شهر دیگه هستن مدام میگن بیا یکسال و نیمه تنهایی نرفتم عید تا عید همسرم میتونه بیاد باهام ولی من نمیتونم این اخلاقمو درست کنم وقتی بخوام از همسرم دور شم اعصابم خراب میشه گریه ام میگیره از طرفی خانوادمم ناراحتن ک نمیرم میدونم رفتارام عادی نیست ولی دست خودم نیست شرایط کاری همسرمم اصلا جوری نیست ک همراهیم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوری بودم الان بهتر شدم ولی کاملا خوب نشدما ینی بعضی موقع ها میرم تو فازش 🤦 خیلی بده

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
من حالا اضطراب جدایی از مامانمو دارم...راضیم پنج سال همیرم‌رو‌نبینم با اینکه یه آقای به تمام معناست. ...

اول مامانم بود بعد شد همسرم هعی خدا من حتی اردو این چیزا هم نمیرفتم سر این استرس دوری از مامانم الان فقط جایگزین شده همسرم

منم اینطوری بودم الان بهتر شدم ولی کاملا خوب نشدما ینی بعضی موقع ها میرم تو فازش 🤦 خیلی بده

اره خیلی واقعا زجر میکشم هرچیم میگذره بدتر میشه ۶ ۷ سال ازدواج کردم درستم نمیشم با گریه میرم و میام

اره زیاد مامانم شاغل بود

اضطراب جداییت برای همینه 

بچه های زیر ۱۸ ماه اگه مادرشون مدام پیششون نباشه ، تو بزرگسالی اضطراب جدایی میگیرن 

حالا بسته به فرد شدت و ضعف داره 

حل مشکل شما به این راحتی ها نیست ، درمان داره ولی زمان بره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اره خیلی واقعا زجر میکشم هرچیم میگذره بدتر میشه ۶ ۷ سال ازدواج کردم درستم نمیشم با گریه میرم و میام

من تو سه سال بهتر شدم اما خو ب نظرم تو وابستگی شدیددددد داری باید خودتو سرگرم کنی و سعی کنی این عادتو ترک کنی ی چند وقت ک بگذره عادت میکنی بعدش 

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
اضطراب جداییت برای همینه  بچه های زیر ۱۸ ماه اگه مادرشون مدام پیششون نباشه ، تو بزرگسالی اضطرا ...

میترسم بعدا رو بچمم تاثیر  بذاره اصلا دوست ندارم اینجوری باشم میخوام مستقل و قوی باشم ولی سر عمل واقعا گند میزنم فردا میترسم وابستگیم بشه بچه سنمم کم نیست....

من تو سه سال بهتر شدم اما خو ب نظرم تو وابستگی شدیددددد داری باید خودتو سرگرم کنی و سعی کنی این عادت ...

۶ سال شده عادت نکردم که همش باید با گریه برم بزور اونم کار واجبی پیش بیاد یکی فوت کنه خدای نکرده مریض شه فقط مواقع اضطرار الانم هم کار دارم هم عروسی داریم خب کلا هم از بعد ازدواجم دیگه خیلی کم رفتم تو  مجالسامون همه فک میکنن شوهرم نمیذاره نمیدونن خودم اینجوریم

میترسم بعدا رو بچمم تاثیر  بذاره اصلا دوست ندارم اینجوری باشم میخوام مستقل و قوی باشم ولی سر عم ...

میشه این روال ادامه داره ، البته اضطراب جدایی معمولا بیشتر در مورده کسایی هست که نیازی دروشون احساس میکنی و از دست دادنشون در شما احساس ترس به وجود میاره

پس باید برید خودتونو درمان کنید

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

سلام ببخشیدسوال بی ربط میپرسم

من تویه تاپیکای دیگتون خوندم ک جراحی دندون عقل داشتین واینا 

شمادهانشویه استفاده میکردیدیانه؟ 

براکشیدن بخیه دردداشتیدیاآسون وبی درد بود؟