بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اضطراب جداییت برای همینه بچه های زیر ۱۸ ماه اگه مادرشون مدام پیششون نباشه ، تو بزرگسالی اضطرا ...
میترسم بعدا رو بچمم تاثیر بذاره اصلا دوست ندارم اینجوری باشم میخوام مستقل و قوی باشم ولی سر عمل واقعا گند میزنم فردا میترسم وابستگیم بشه بچه سنمم کم نیست....
من تو سه سال بهتر شدم اما خو ب نظرم تو وابستگی شدیددددد داری باید خودتو سرگرم کنی و سعی کنی این عادت ...
۶ سال شده عادت نکردم که همش باید با گریه برم بزور اونم کار واجبی پیش بیاد یکی فوت کنه خدای نکرده مریض شه فقط مواقع اضطرار الانم هم کار دارم هم عروسی داریم خب کلا هم از بعد ازدواجم دیگه خیلی کم رفتم تو مجالسامون همه فک میکنن شوهرم نمیذاره نمیدونن خودم اینجوریم
میترسم بعدا رو بچمم تاثیر بذاره اصلا دوست ندارم اینجوری باشم میخوام مستقل و قوی باشم ولی سر عم ...
میشه این روال ادامه داره ، البته اضطراب جدایی معمولا بیشتر در مورده کسایی هست که نیازی دروشون احساس میکنی و از دست دادنشون در شما احساس ترس به وجود میاره