2777
2789
عنوان

مربی مهدکودک

10011 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من تازه میخوام توی مهد کودک شروع به کار کنم ،بهم گفتن بچه هارم اگر دستشویی داشتن باید ببری دستشویی ،چجوری ببرمشو دستشویی؟باید چیکارکنم؟

از مادرشون قلق شون رو بپرس

مثلا اینکه لجبازی نکنن بدونی چکار کنی 

بعضیا نگه میدارن تا لحظه آخر دیر میگن... 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم برای این شغل چه چیزایی لازمه؟ 

مدرک دانشگاهی میخواد ؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

یه توصیه داشتم البته اگر رفتی 

اینکه با خودت دستکش یک بار مصرف ببر موقع دستشویی به کارت میاد چون شاید مزاجت نکشه دست بزنی بشوریشون

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

عزیزم سوال اصلی رو تو عنوان بنویس اینجوری ادمای بیشتری سوالتو میبینن و بهت جواب میدن راهنمایی میکنن

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
سلام عزیزم برای این شغل چه چیزایی لازمه؟  مدرک دانشگاهی میخواد ؟

سلام نه عزیزم نیازی به مدرک دانشگاهی نداره ،مدرک مربیگری مهد باید بگیرید دوره هاش هست فکر میکنم هزینه ی دورش یک میلیونو خورده ای باشه تو چند جلسه بهتون مدرک میدن ،ولی خب بعضی مهد کودکا حتی مدرکم نمیخوان ،من خودم هم مدرک مربیگری ندارم .همین که کارت خوب باشه قبولت میکنن 

مگه مهدشون پرستار ندارن مهد پسر من که یک خانوم هست مخصوص این کاراس ولی پسرم بلده خودشو بشوره برای اون بچه های  که نمیتونن  بعضی از مربی ها انقد فیس وافاده دارن عمرا اینکارو بکنن

تو مهد اگر بچه پوشکی باشه خانواده خودشون باید دستمال مرطوب و دستمال کاغذی بزارن تو ساکش با اونا تمیز میکنید پوشک عوص میکنید 

برای بچه های بزرگترم اگر فقط ادرار بود نیاز ب شستن نیست ففط یادشون میدید خودشونو با دستمال پاک کنن 

اگر مدفوع باشه خودتون دستکش یبار مصرف بپوشید با دستمال پاک میکتید 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
ببخشید یه سوال  بچه از چند سالگی یاد میگیره خودشو بشوره؟

بچه با بچه فرق داره برای دشتشویی کوچیک خیلی زود البته دخترم یادم نیست از کی خودش رفت فکنم از ۳ ۴ ولی برای شماره ۲ یکم دیرتر البته بستگی داره به اینکه بچه کی بتونه کامل و تمیز خودشو و دستاشو بشوره و مریض نشه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن