2777
2789
عنوان

مربی مهدکودک

| مشاهده متن کامل بحث + 10011 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نه عزیزم نیازی به مدرک دانشگاهی نداره ،مدرک مربیگری مهد باید بگیرید دوره هاش هست فکر میکنم هزین ...

مرسی عزیزم 

انشالله موفق باشی گلم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
تو مهد اگر بچه پوشکی باشه خانواده خودشون باید دستمال مرطوب و دستمال کاغذی بزارن تو ساکش با اونا تمیز ...

با دسمال؟؟فکنم شما ایران زندگی نمیکنید بابا اون مال خارج بود که نمیشستن و با دسما پاک میکردن 😄

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
تو مهد اگر بچه پوشکی باشه خانواده خودشون باید دستمال مرطوب و دستمال کاغذی بزارن تو ساکش با اونا تمیز ...

من نمیخوام بشورممم نمیشه بگم خودش با دسته خودش بشوره؟😭😭😭

با دسمال؟؟فکنم شما ایران زندگی نمیکنید بابا اون مال خارج بود که نمیشستن و با دسما پاک میکردن 😄

نه من برا پسرم دستمال مرطوب میذاشتم البته تو مهد اصلا پی پی نمیکرد

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀

تو مهد همین کارو انجام میدن 

حتی دستمال و دستکش هم هر والدین باید بزارن تو وسایل بچه

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

اگر نمیتونید مسئولیت قبول نکنید بچه ها گناه دارن 

تو مهد همین کارو انجام میدن  حتی دستمال و دستکش هم هر والدین باید بزارن تو وسایل بچه

بله من حتی مایع دستشویی واسپری ضد عفونی کننده با پوشک هم میزاشتم لازم واجباری بود

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀
تو مهد همین کارو انجام میدن  حتی دستمال و دستکش هم هر والدین باید بزارن تو وسایل بچه

بزرگ هم بود با دسما مرطوب؟مثلا بچه ای که کارشو تو سرویس میکنه و اب هست چرا خب دسمال؟

من یکم وسواس اینو دارم

به بچه مردم حتی دلم نمبکشه دست بزنم چ برسه بخام بشورمش🤢

کاربری دست دو نفره دوتا دوستیم هردو همسن😍از بچگی باهم بودیم😍یکیمون مشکل بزرگی داره میشه برای حل شدن مشکلش صلوات بدی🥺

خب اگه کوچیک باشه که نمیتونه شما دستکش یک بار مصرف ببری دست خودت هم نمیخوره و حله

بزرگ هم بود با دسما مرطوب؟مثلا بچه ای که کارشو تو سرویس میکنه و اب هست چرا خب دسمال؟ من یکم وسواس ا ...

ببین عزیزم ادما فرق میکنن مسئولیت پذیری خیلی مهمه این مواردو خوب دقت کنید 

ولی با دستمال مرطوب ک پاک میکنن خوب تمیز میشه 

به نظرم شما رو به عنوان خدمه استخدام کردن وگرنه من ندیدم تو مهد مربی بچه ها رو ببره دستشویی😐

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سر یک ماه فرراااارررررررر کردم ،افسردگی داشتم میگرفتم ،بچه ها کثیف ،مربیا قرص اعصاب میخوردن،حالا فکر ...

عزیزم میشه از برخورد مربی ها با نوزاد ۹ماهه و سه سال بگین

بچه رو اذیت میکنن؟