2777
2789
عنوان

مربی مهدکودک

| مشاهده متن کامل بحث + 10105 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه عزیزم نیازی به مدرک دانشگاهی نداره ،مدرک مربیگری مهد باید بگیرید دوره هاش هست فکر میکنم هزین ...

مرسی عزیزم 

انشالله موفق باشی گلم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
تو مهد اگر بچه پوشکی باشه خانواده خودشون باید دستمال مرطوب و دستمال کاغذی بزارن تو ساکش با اونا تمیز ...

با دسمال؟؟فکنم شما ایران زندگی نمیکنید بابا اون مال خارج بود که نمیشستن و با دسما پاک میکردن 😄

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
تو مهد اگر بچه پوشکی باشه خانواده خودشون باید دستمال مرطوب و دستمال کاغذی بزارن تو ساکش با اونا تمیز ...

من نمیخوام بشورممم نمیشه بگم خودش با دسته خودش بشوره؟😭😭😭

با دسمال؟؟فکنم شما ایران زندگی نمیکنید بابا اون مال خارج بود که نمیشستن و با دسما پاک میکردن 😄

نه من برا پسرم دستمال مرطوب میذاشتم البته تو مهد اصلا پی پی نمیکرد

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀

تو مهد همین کارو انجام میدن 

حتی دستمال و دستکش هم هر والدین باید بزارن تو وسایل بچه

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

اگر نمیتونید مسئولیت قبول نکنید بچه ها گناه دارن 

تو مهد همین کارو انجام میدن  حتی دستمال و دستکش هم هر والدین باید بزارن تو وسایل بچه

بله من حتی مایع دستشویی واسپری ضد عفونی کننده با پوشک هم میزاشتم لازم واجباری بود

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀
تو مهد همین کارو انجام میدن  حتی دستمال و دستکش هم هر والدین باید بزارن تو وسایل بچه

بزرگ هم بود با دسما مرطوب؟مثلا بچه ای که کارشو تو سرویس میکنه و اب هست چرا خب دسمال؟

من یکم وسواس اینو دارم

به بچه مردم حتی دلم نمبکشه دست بزنم چ برسه بخام بشورمش🤢

کاربری دست دو نفره دوتا دوستیم هردو همسن😍از بچگی باهم بودیم😍یکیمون مشکل بزرگی داره میشه برای حل شدن مشکلش صلوات بدی🥺

خب اگه کوچیک باشه که نمیتونه شما دستکش یک بار مصرف ببری دست خودت هم نمیخوره و حله

بزرگ هم بود با دسما مرطوب؟مثلا بچه ای که کارشو تو سرویس میکنه و اب هست چرا خب دسمال؟ من یکم وسواس ا ...

ببین عزیزم ادما فرق میکنن مسئولیت پذیری خیلی مهمه این مواردو خوب دقت کنید 

ولی با دستمال مرطوب ک پاک میکنن خوب تمیز میشه 

به نظرم شما رو به عنوان خدمه استخدام کردن وگرنه من ندیدم تو مهد مربی بچه ها رو ببره دستشویی😐

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سر یک ماه فرراااارررررررر کردم ،افسردگی داشتم میگرفتم ،بچه ها کثیف ،مربیا قرص اعصاب میخوردن،حالا فکر ...

عزیزم میشه از برخورد مربی ها با نوزاد ۹ماهه و سه سال بگین

بچه رو اذیت میکنن؟