2777
2789
عنوان

مهاجرت یا ...

427 بازدید | 35 پست

شما بودید کدوم یکی ازین سه تا مورد بنظرتون مناسبتر بود؟

*مهاجرت از طریق اپلای دوره دکترا به کانادا -الان

*مهاجرت کاری ب استرالیا یا آلمان- حداقل ۲سال بعد

*کسب یه مهارت پولساز و راه اندازی و استارت آپ ی کار مهارتی مثل ارایشگاه زدن تو ایران 

اینم بگم پدرم اختیار رو به خودم داده و میگع هر کاری کنی پشتیبانتم 

کاربری و تاپیک دست چند نفره

اپلای

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم ایران میموندم عاشقشم 

با افتخار دختری شیعه از تبار سادات هستم ما اهل کوفه نیستیم سید علی تنها بماند مگر امت بمیرد علی تنها بماند. اللهم عجل لولیک فرج 💚 کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم با عضویت پنج ساله ترکید‌.

گزینه هات خیلی با هم متفاوتن دکترا توی کشور سرد کانادا و بیزینس آرایشگری توی کشور خودت ایران دو تا شخصیت کاملا متفاوت میطلبه

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

صد در صد یک

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
2790
2778
2791
2779
2792