2777
2789
عنوان

مهاجرت یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 35 پست
فول فاند کانادا خیلی خوبه بابا🥲🥲 رزمه‌ات خوبه نه؟میگی‌چی بود

الان ارشد عمرانم 

مقاله دارم و زبانمم خوبه ارشدم تو بنیاد نخبگان بودم چند جا ایمیل زدم دیدم به سر و کله جوابمو دادن 😂 ولی خودم افتاده تو مغزم اگه روزی بخوام برم تو غربت کاری بهتره 

کاربری و تاپیک دست چند نفره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان ارشد عمرانم  مقاله دارم و زبانمم خوبه ارشدم تو بنیاد نخبگان بودم چند جا ایمیل زدم دیدم به ...

من هنوز کنکور ندادم

ولی خیلی دلم‌میخواد بعد لیسانس اپلای کنم

با یکی‌از استادای شریف داریم.مقاله مینویسیبخاطر المپیادم‌عضو انجمن‌نخبگانم به نظرت اگه ۴ سال دیگ رزمه امو قوی کنم فعلا که هیچی‌ندارم میتونم اپلای بگیرم‌نه؟

نگا فقط بحث تحمل نیست ببین زندگی تو غربت زندگی ای هست که ازش لذت ببری واقعا یا نه؟

درسته من خودم حس میکنم برادرم رفته زیاد حال دلش خوب نیست . چیزی مستقیم نمیگع ولی از حالتاش وقتی گاها صحبت میکردیم حس میکردم 

کاش همینجا میشد یه کار عالی و امن داشت 😭

من هنوز کنکور ندادم ولی خیلی دلم‌میخواد بعد لیسانس اپلای کنم با یکی‌از استادای شریف داریم.مقاله می ...

اره حتما میتونی 

من خودم فکر میکردم فقط اگه دانشگاهای خیلی تاپ بخونیم فول فاند میدن بعد دیدم برای فول فاند دکترا فقطبه موضوع تزت و استادی که باش برمیداری نگاه میکنن 

سعی کن با استادای مطرح پایان نامتو برداری که بعدا برات توصیه نامه بدن 

چرا گزینه ها انقد مشرق و مغربن! هیچ تناسبی بینشون نیس!! دکترا خوندن کجا آرایشگر شدن کجا!

چیش عجیبه 😂 از کوچیکی عاشق ریاضی و هنر بودم 

با اینکع شبیه نیست شغلای مربوط بهشون