2777
2789
عنوان

شیاف و تب

111 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

پسرم ۶ سالشه تب داره

استامینوفن دادم بهتر نشده

شیاف دارم ولی برا دندون درد شوهرم داده بود

بزارم شیاف براش؟

بزرگسال و بچه سال داره شیاف؟

یا نه فرقی نداره

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

شیاف استامینوفن و با استامینوفن بدی که زیاد میشه

باید ۴ ساعت فاصله بشه

بروفن بده اگه تب داره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف استامینوفن و با استامینوفن بدی که زیاد میشه باید ۴ ساعت فاصله بشه بروفن بده اگه تب داره

ندارم

قرص ۳۲۵ استامینوفن هم دارم

واس عصب کشی دندون شوهرم داده بود دکتر روش نوشته دیکلوفناک

اوه دیکلوفناک که بزرگسالان نزاری

تازه دیکلوفناک کودکان ۵۰ هست که اونم فک کنم نصف میکنن

اونم در شرایط خاص میزارن

همسرت رو بفرست بروفن بخرن خب

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اوه دیکلوفناک که بزرگسالان نزاری تازه دیکلوفناک کودکان ۵۰ هست که اونم فک کنم نصف میکنن اونم در شرا ...

تازه رفت استامینوفن خرید

یه بار دیگ بگم؟

تازه رفت استامینوفن خرید یه بار دیگ بگم؟

دیکه هر جور میدونی

الان چقدر از استا شده؟

بهترین درمون تب کودکان همون شیافه

فقط نمیدونم چند باشه دوزش

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.