2777
2789
عنوان

بعد از مدتها اومدم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست
ببین حتی فنی هم پاره میشن(ببخشید ولی حقیقتع) انسانی ها مدرسه ما تاریخ داشتن . اصن ی وضعی بود  ...

یعنی امروز امتحان تاریخ و جغرافیا رو با هم داشتیم واقعا مطالب همه شبیه هم کلا قاطی کرده بودیم مثلا امروز ۱۲ تعطیل شدیم ولی انقد سنگین بود درسا انگار تا ۲ بودم وااای عربی چقدر سخته به شرفم از فیزیک سخت‌تره😐 

ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔
والا زیاد نیستن  ما فردا  دو تا درس فلسفه امتحان  سه تا درس دینی امتحان  سه ...

وای ما امروز زیست و عربی داشتیم صاف شدیم 

کلا خیلی بد شده زندگی 🙂😑

یک عدد کنکوری بدبخت :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ما امروز زیست و عربی داشتیم صاف شدیم  کلا خیلی بد شده زندگی 🙂😑

هوم واقعا 

همه چی خیلی سریع داره میگذره

بخدا هنوز دوماه نشده 

معلمای ما از هر درسی سه چهارتارو دادن و من هنوز درس اولم بلد نیستم😐🥺💔🖖

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ببخشید ازمون نمونه دادین سخت بود؟

برای من خوب بود راستش خیلی معمولی رفتم سر جلسه 

رتبه سوم شدم تو شهرمون راهنمایی هم نمونه بودم دو سال آخر اومدم عادی به پیشنهاد دبیر عربیم که هر سال دبیرم بود آزمون دادم خیلی تفنعی 😄 

به نظرم سطح آزمون خوب بود 

ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔