2777
2789
عنوان

بعد از مدتها اومدم بگم...

172 بازدید | 20 پست

دهنم صاف شد با فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی و دینی و دفاعی و ... 

هنوز ۲ ماه نشده درسا 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ 

خدایا خودت یکاری کن روزا بشه ۳۰ ساعت یذره زمان بیشتر شه خدایا آخر هفته رو کن ۳ روز کامل و ی نصفه روز 🥲🚶🏼‍♀️😔

یک عدد کنکوری بدبخت :/

چ دعا های باحالی🥺💜

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد قابلیت داری برا درس خوندن من عقلم به زوال رفته فک کنم ۲۶ سالمه

ببین طوری شدم که با زیست عربی میخونم چون وقتم میترسم کم بیاد همزمان پی دی اف کتاب کمک درسی جلومه اصن ...

درک میکنممممم ب شدتتتت منم دارم پاره میشم  کنکور هم دارم مشاورا میگن حق تفریح فعلا نداری 💔

تفریح جهنم وقت نمیکنم برم دکتر چشم پزشکی بگم ی عینک پشت کامپیوتر بنویسه کور نشم🤣😔🙂

بخدا اگر اینطوری میشد حداقل وقت بیشتر میشد یا حداقل به خواب نیازی نمی‌داشتیم🥲🚶🏼‍♀️

هوم دقیقا منم مثل تو درگیرم 

فردا هم امتحان دارم 

الآنم خاستگاری خواهرم خونموننمگه میشه درس خوند🥺💜😐

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

دقیقا اونوقت فکر می‌کنن ما انسانی ها کارمون راحته بخدا که پوستمون کنده شد دبیرستانمونم نمونه‌ست و سخت‌گیری بیشتر و سطح بالاتر.......

ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔
هوم دقیقا منم مثل تو درگیرم  فردا هم امتحان دارم  الآنم خاستگاری خواهرم خونموننمگه میشه ...

وای حالا من خداراشکر فردا اونقدر امتحان و اینا ندارم 

زیست درس میده پیشخوانی گفته بود کنید کردم 

باید برم فیزیک بخونم کوییز داریم ولی گروهی 

زبان دارم میپرسن و انشا 

تا ۳😑😑

دقیقا اونوقت فکر می‌کنن ما انسانی ها کارمون راحته بخدا که پوستمون کنده شد دبیرستانمونم نمونه‌ست و سخ ...

ببین حتی فنی هم پاره میشن(ببخشید ولی حقیقتع) انسانی ها مدرسه ما تاریخ داشتن . اصن ی وضعی بود 

ما زیست بچه ها ریاضی هندسه  فنی ها هم کار عملیشون🙂

وای حالا من خداراشکر فردا اونقدر امتحان و اینا ندارم  زیست درس میده پیشخوانی گفته بود کنید کرد ...

والا زیاد نیستن 

ما فردا 

دو تا درس فلسفه امتحان 

سه تا درس دینی امتحان 

سه تا هم سلامت 

یک درسم تاریخ 

یعنی بدبختم از لحاظ روحی دچار ضعف و انحطاط شدم ب ولله