2777
2789
الکی  جفتمو بردن آزمایشگاه گفتن چیزی نبود فقط من بی لیاقت بودم من ناشکر بودم خدا هم ازم گرفتش& ...

نگو اینجوری عزیزم اتفاقه پیش امده به مادرهایی فکر کن بچشونو 20سالگی و 30سالگی از دست دادن زحمتشو کشیدن اونا بیان چی بگن غم ما دربرابر اونا هیچه توکل کن به خدا همه چی درست میشه بیشتر بگرد زیاد خونه نمون فکر و خیال کنی بهت قول میدم تا سال دیگه یا نی نی تو دلته یا بغلت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نگو اینجوری عزیزم اتفاقه پیش امده به مادرهایی فکر کن بچشونو 20سالگی و 30سالگی از دست دادن زحمتشو کشی ...

بیشتر مواقع تنهام همش کارم گریه اس همین الانم چنان بغضی دارم دلم میخواد جیغ بزنم فکر نمیکردم اینطور بشه اگر بود ۱۳آذر به دنیا میومد نمیدونم چطور خودمو آروم کنم امروز موعدمه پری نیومده فکر نکنمم بیاد ولی میدونم باردار نیستم دعام کنید

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر مواقع تنهام همش کارم گریه اس همین الانم چنان بغضی دارم دلم میخواد جیغ بزنم فکر نمیکردم اینطور ...

میفهمم این روزارو گذروندم فقط روحیتو نباز به خودت برس فیلم های کمدی ببین بچه منم اگه می موند الان یکسالش بود ولی دیگه چیکارکنم حکمت خدا این بوده من یکبار با صدای بلند از ته دل گریه کردم و تموم شد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دکتر من گفت ۱۷ ساعت تایم داری از وقتی پاره شد من ۵ صبح کیسم ترکید رفتم بیمارستان تا ۱۰ که زلیمان شد ...

میشه کمکم کنی من حس میکنم چون ترشحاتم آبکیه .توهم کیسه آب دارم ونمیتونم خودمو قانع کنم

کیسه ابم توی ۱۵هفته پاره شد ختم بارداری دادن بدون درد افتاد ولی درد رفتنش پیرم کردم کاش منم باهاش می ...

توروخدا جواب بدین کیسه آبتون چطوری پاره شد؟چقد طول کشید تادردش شروع بشه.من ترشحات ابکی دارم توهم کیسه آب دارم .توروخدا کمکم کن استرسش داره منوازپادرمیاره

توروخدا جواب بدین کیسه آبتون چطوری پاره شد؟چقد طول کشید تادردش شروع بشه.من ترشحات ابکی دارم توهم کیس ...

الکی پاره شد کلی آب ریخت توی شلوارم قرص گذاشتن زیر زبونم بدون درد افتاد فقط لرز داشتم استخونام صدا میداد

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه