دانشجویی عربی ساده خبرنگاری..... من تا حالا چادرساده استفاده کردم.. حالا میگم مدل خبرنگاری بخرم اگه کسی استفاده میکنه نظرشو بگه راهنماییم کنه ممنون میشم... برم میام میخونم نظراتتونو
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ساده و دانشجویی داشتم ولی تو خیابون باز میشد اذیت میکنه جمع و جور کردن ساده و دانشجویی هم همیشه خدا باید ساق دستم باشه استینش کوتاه تا یه خورده استین لباسم کوتاه باشه هیچ افتضاحه تا دستم رو دراز کنم پول بدم تا ارنج درمیاد عربی گرفتم راحت شدم ولی شما بر مغازه همه مدل هست بپوش ببین کدوم بهت میاد یکی هم باخودت ببر خوش سلیقه نظر بده کمکت کنه
من دانشجویی دارم. دلم میخواد ساده هم امتحان کنم ببینم کدوم راحت تره. چند روز پیش داشتم نگاه میکردم ...
من یه سال دانشجویی پوشیدم همه میگفتن فوق العاده بهت میاد اما مردا تا بفهمن یه جای تعریف از زنشون هست همون نقطه رو بمباران هسته ای میکنن... شوهرم هی غر زد... هی گفت گفت منم انداختم کنار