2777
2789
عنوان

خدایا دیونه شدم

168 بازدید | 8 پست

یک ماه درگیر عفونتم چند بار دکتر رفتم الان باز سوزش دارم پریودم هم عقب افتاده از دادم باردار نیستم الان اعصابم خورده دوتا آمپول زدم پریود نمیشم چیکار کنم آخه😭😭😭😭

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عنبرنسارادودبکن.پمادواژینال بگیریه مدت لباس زیرنپوش چون عفونت بیشترمیشه وهمیشه خشک نگه داربعدهرسرویسی ک میری یه سونوبروشایدکیست داری یاتنبلی ک پریودنمیشی

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
عنبرنسارادودبکن.پمادواژینال بگیریه مدت لباس زیرنپوش چون عفونت بیشترمیشه وهمیشه خشک نگه داربعدهرسرویس ...

پریودهام منظمه این ماه عقب انداختم فکر کنم عفونتم زیاده چون سیستم بدنم کلا اینطوریه عفونت بگیرم کل سیستم میریزه بهم

دکتر تشخیص داد

من دکترم رفتم دکتر چیزی نگفت البته دکترم خیلی خوبه فقط پماد کلوتریمازول داد تاثیری نداشت تست پاپ اسمیر که دادم جوابش عالی بود. البته من یکماه پیش خودم یه مدت ازخودم غافل شدم بنابه دلایلی الانم داخل بدن و بیرون بدن همش سوزش داره یعنی کوچکترین بیرونی که برم بیام خونه اون شب داغونم الان یکماهه دیگه بریدم خیلی دارو استفاده کردم فقط کالاندولا یه کوچولو بهترکرده منو

من دکترم رفتم دکتر چیزی نگفت البته دکترم خیلی خوبه فقط پماد کلوتریمازول داد تاثیری نداشت تست پاپ اسم ...

واسه منم یه خرده بهتر شدم بازم سوزش دارم