2777
2789
عنوان

این دعاس؟

151 بازدید | 24 پست

بچه ها تو راه پله زیر جاکفشی بود دعاس؟ 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسش بفرست

گذاشتم

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
کو

گذاشتم

اره دعا ست  یجای دور ببر با اب بشورش چهارقل و وان یکاد ایت الکرسی بخون توی خونه فوت کن

برداشتن از جاش نتونستم کاری کنم 

فقط عکس گرفتن ولی باز نکردم 

رفتم شوهرم بگم بیاد اومدم دیدم نیست

اره بازش کن بگیر زیر اب  بعدم زیر خاک دفنش کن

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
دعاست  

😔

اره بازش کن بگیر زیر اب  بعدم زیر خاک دفنش کن

خودم نمیدونم چرا نتونستم کاری کنم گوشی پیشم بود عکس گرفتم تا شوهرم بیارم نشونش بدم برداشته بودن

خودم نمیدونم چرا نتونستم کاری کنم گوشی پیشم بود عکس گرفتم تا شوهرم بیارم نشونش بدم برداشته بودن

کی برداشته بود؟

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز