2821
2789
عنوان

این دعاس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست

خدا لعنت کنه کسی که بد زندگی دیگران رو میخواد یکی زده بودن توی چراغ های اپن ما مادرشوهرم قسم همه رو خورد حتی اونایی که میدونم ازشون متنفر میگفت کار مادرت😑

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
وا مگه کسی برداشته

اره دیگه 

داشتم راه پله جارو میکردم جاکفشی جابجا کردم زیرش بود عکس گرفتم که نگن درصد میگی بعد ترسیدم باز کنم رفتم شوهرم بگم بیاد اومدم دیدم برداشتن نیست

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا لعنت کنه کسی که بد زندگی دیگران رو میخواد یکی زده بودن توی چراغ های اپن ما مادرشوهرم قسم همه رو ...

😑وا مریضه مادرشوهرت اخه مامانت!!!! روانی

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
کی برداشته بود؟

یا مادرشوهرم یا پدرشوهرم 

کسی نبود که خونه 

اره دیگه  داشتم راه پله جارو میکردم جاکفشی جابجا کردم زیرش بود عکس گرفتم که نگن درصد میگی بعد ...

توی یه ساختمون هستید؟

شاید مال کسی دیگه ست 

براتون دعا گذاشته دیده داری تمیز میکنی حتما حواسش بوده سریع جمعش کنه 

یا مادرشوهرم یا پدرشوهرم  کسی نبود که خونه

چقدر بد. حالا که دیدیش احتمالا اگه برای شما گرفته شده باشه دیگه اثر نمیکنه .قران زیاد بخون تو خونت 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
توی یه ساختمون هستید؟ شاید مال کسی دیگه ست  براتون دعا گذاشته دیده داری تمیز میکنی حتما حواسش ...

اره تو یه ساختمونیم 

شک داشتم از اینکه دعا بگیره ولی به چشم دیدنش یکم برام سنگین شد 

دلم گرفت

چقدر بد. حالا که دیدیش احتمالا اگه برای شما گرفته شده باشه دیگه اثر نمیکنه .قران زیاد بخون تو خونت&n ...

جدی ببینی اثر نمیکنه؟ 

جدی ببینی اثر نمیکنه؟ 

اره بعضی دعا ها هیت که طرف نباید بفهمه  اگه بفهمه اثر نمیکنه دیگه 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!