2821
2789
عنوان

لطفااا کمک

90 بازدید | 12 پست

من ی لباس مجلسی دادم  ک حالتش کار  دسته..

بعد  میگه  خیاط دوختش  ۲ میلیوونه

ولی پول پارچه  و استر کش   پارچه گلدار  ۱۳۵۰ یک و سیصد و پنجاه شده و میگه سنگ هم ک بخام کار کنم پولش میگیرم

آیا زیاد نمیگیرع.. یا قیمت دوخت واقعا انقد زیاده

یعنی پول سنگ جدا از اون ۲ میلیون حساب میکنه

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هر خیاطی پول ستگ‌ و.. میگیره؟ یا با پول دوخت محاسبه میشه

نه پول دوخت جدا حساب میشه 

ولی ۲ میلیون چ مدلی میخواد بدوزه 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
مجلسی حالت حنابندون ( مدل فیلم خرم سلطان..)  البته این پارچس ساتن هس..   کمک کنید& ...

فکر کنم زیاده 

شایدم قیمت ها رفته بالا من خبر ندارم 

یه لباس ساده می‌دوزن که نهایتش دو ساعت کار داره ۳۵۰ 

من انلاین سفارش میدم از درگهان ببیتید  زیاد میگه   ندم بهش

ب نظرم گرون میگه تازگیا مجلسی ندوختم اما هر چقدرم گرون بخان بگیرن بیشتر از ی تومن بعید میدونم باشه...خیاطتو عوض کن یا حداقل چندجای دیگه قیمت بگیر...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792