2777
2789
عنوان

مسکن ملی

982 بازدید | 27 پست

بنظرتون از مسکن ملی انصراف بدیم یانه😑خیلی دردناکه.هر ۴ماه۴۰میلیون باید واریز کنیم.شوهرم کارمنده و درامدمون همینه.از یه طرف میترسم نتونیم واریز کنیم از یه طرفم میترسم واریز نکنیم و بااین تورم خونه دار نشیم

خواهرشوهرم اینادیگه دارن کم میارن همه چیشونوفروختن تاقسطاشوبدن 

ولی چاره ای نیست .کاش حداقل خوب باشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه جاش خوبه بگیرید. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
خواهرشوهرم اینادیگه دارن کم میارن همه چیشونوفروختن تاقسطاشوبدن  ولی چاره ای نیست .کاش حداقل خو ...

چیاشونو ینی؟چقده کلا؟تاالان چقد دادن؟میترسم واقعا.نمبدونم چیکار کنم😭

چیاشونو ینی؟چقده کلا؟تاالان چقد دادن؟میترسم واقعا.نمبدونم چیکار کنم😭

فکرکنم تاالان حدود۳۰۰تومنشودادن .فقط کم مونده ماشینشون روبفروشن 

ولی خواهرشوهرم همسرش کارگره درآمدزیادی نداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
قسطاش چی🥲واقعا از کجا بیاریم

خدا بزرگه.. ب قول فیلم سه در چهار ی سال بخور نون و تره ی عمر بخور نون و کره. 😂. توکل کن بخدا. خودش جور میکنه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
فکرکنم تاالان حدود۳۰۰تومنشودادن .فقط کم مونده ماشینشون روبفروشن  ولی خواهرشوهرم همسرش کارگره د ...

پس افرین بهشون که تونستن جور کنن.نمیدونید چجوری جور میکنن واقعا؟اخه فک کنم حدود۷۰۰بایددبریزی درستع؟

پس افرین بهشون که تونستن جور کنن.نمیدونید چجوری جور میکنن واقعا؟اخه فک کنم حدود۷۰۰بایددبریزی درستع؟

کدوم شهرین؟

دوست من ازسازنده های مسکن ملیه

میگه تاسه سال بایدتموم کنم تحویل بدم قرارداددارم

خدا بزرگه.. ب قول فیلم سه در چهار ی سال بخور نون و تره ی عمر بخور نون و کره. 😂. توکل کن بخدا. خودش ...

اره منم میگم دوسال بشدت سختی .اما ایتحوری قیمتا بره بالا دوسال دیگه.خونه خریدن محال میشه برای ما

اره منم میگم دوسال بشدت سختی .اما ایتحوری قیمتا بره بالا دوسال دیگه.خونه خریدن محال میشه برای ما

اره شماهم یکم تو این مدت مراعات شوهرتو کن ایشالله جور میشه گلم توکلت به اون بالایی باشه.. از الانم مبارکت باشه😍😍😍😍