بنظرتون از مسکن ملی انصراف بدیم یانه😑خیلی دردناکه.هر ۴ماه۴۰میلیون باید واریز کنیم.شوهرم کارمنده و درامدمون همینه.از یه طرف میترسم نتونیم واریز کنیم از یه طرفم میترسم واریز نکنیم و بااین تورم خونه دار نشیم
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
خدا بزرگه.. ب قول فیلم سه در چهار ی سال بخور نون و تره ی عمر بخور نون و کره. 😂. توکل کن بخدا. خودش جور میکنه
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
اره منم میگم دوسال بشدت سختی .اما ایتحوری قیمتا بره بالا دوسال دیگه.خونه خریدن محال میشه برای ما
اره شماهم یکم تو این مدت مراعات شوهرتو کن ایشالله جور میشه گلم توکلت به اون بالایی باشه.. از الانم مبارکت باشه😍😍😍😍