2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۷ یا ۸ کیلو تو یک ماه؟؟  خب طبیعی نیست قرص زیاد هست ولی عوارض داره...

تا یه ماه دیگه عروسیمه میخام چاق شم 🤦🏻‍♀️حالا هفت هشت کیلو مثال زدم کمترم بود عب نداره ولی واقعا نیاز دارم😐

فقط بخور بخواب .منم مثل تو دنبال ۵ کیلو میگردم ۵۰ کیلوم تووچندی

۴۷-۴۸کیلوأم😤هر راهی امتحان کردم فایده نداشته الان دیگه میخوام برم دنبال لباس عروس حس میکنم چون چاق نیسم احتمالا بهم نیاد

تا یه ماه دیگه عروسیمه میخام چاق شم 🤦🏻‍♀️حالا هفت هشت کیلو مثال زدم کمترم بود عب نداره ولی واقعا ن ...

عزیزم خب زودتر باید بفکر میبودی 

من نمیتونم اسم ببرم میترسم خدایی نکرده عوارض داشته باشه و گردنم بیوفته 

کاربری مشترک
عزیزم خب زودتر باید بفکر میبودی  من نمیتونم اسم ببرم میترسم خدایی نکرده عوارض داشته باشه و گرد ...

خودمم قرص دیدم چند تا ولی خوندم میگن بعد قطع کردنش استفراغ میاد فلان😐دیدم بدرد نمیخوره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خودمم قرص دیدم چند تا ولی خوندم میگن بعد قطع کردنش استفراغ میاد فلان😐دیدم بدرد نمیخوره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ ...

اره خواهر خب ممکنه به هرکی نسازه 

اصلا معلوم نیست از چی درست شدن این قرصا و پودرا🥴

کاربری مشترک