2777
2789

دوماه پیش رفتم سونو سینه دادم گفتن توده هیپواکو دارم امروز باکلی استرس رفتم دوباره سونو گفت هیچی خبری ازشون نیست. این تاپیکو زدم برای کسانی که این مشکلو پیدا میکنن زیاد استرس نگیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خداروشکر از بین رفته  خوشحال شدم   امیدوارم مال منم خوب شه

انشااله نگران نباش برو متخصص زنان شاید بهت روغن گل مغربی بده واسه کیست خوبه. ولی استرس نداشته باش. دکتر گفت اینا میان و میرن

سلام توده شما چه شکلی بود بیضوی یا گرد ؟من ۱۹ سالمه تووهردو سینه ام دارم و واقعا نگرانم میکنه

سلام.به نگفتن که گرره یا بیضی... ولی اینها یه سریش با دارو از بین میره نگران نباش. تودت چه اندازه ایه و اسمش چیه؟

سلام.به نگفتن که گرره یا بیضی... ولی اینها یه سریش با دارو از بین میره نگران نباش. تودت چه اندازه ای ...

توده هیپواکو سمت چپ سینه ام یکی ۵ میلی یکی ۷ میلی گرد سمت راست سینه ام یکی ۲۰ میلی یکی ۹ میلی یکی هم ۶ میلی بیضوی